مدیران باشگاه استقلال تهران برای تقویت خط هافبک خود خواهان جذب یکی از لژیونرهایمان شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ روژیار شعبانی خواه - باشگاه استقلال در حالی که هنوز فصل جاری لیگ برتر به پایان نرسیده، فعالیت‌های نقل‌وانتقالاتی خود را برای فصل آینده آغاز کرده و در همین راستا، «محمد قربانی» بازیکن ایرانی تیم الوحده امارات را زیر نظر گرفته است.

قربانی که سابقه حضور در لیگ برتر ایران را دارد و اکنون برای تیم الوحده در لیگ امارات بازی می‌کند، مورد توجه کادرفنی استقلال قرار گرفته و مسئولان این باشگاه مذاکرات اولیه برای جذب او را آغاز کرده‌اند. این بازیکن که قابلیت بازی در چند پُست را دارد، می‌تواند یکی از گزینه‌های کلیدی برای تقویت ترکیب استقلال در فصل آینده باشد.

اوضاع استقلال در فصل جاری چندان مطلوب نبوده و نتایج این تیم با نوسان همراه بوده است. همین مسئله باعث شده تا مدیران باشگاه به فکر جذب بازیکنان جدید و ایجاد تغییراتی در ترکیب تیم بیفتند تا بتوانند در فصل آینده عملکرد بهتری در رقابت‌های لیگ برتر و جام حذفی داشته باشند.

محمد قربانی یکی از بازیکنان آماده فوتبال ایران در سال‌های اخیر محسوب می‌شود و حضور او در لیگ امارات باعث افزایش تجربه بین‌المللی‌اش شده است. در صورت توافق نهایی میان دو باشگاه و بازیکن، او می‌تواند یکی از خرید‌های مهم و سرنوشت‌ساز استقلال برای فصل آینده باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
کامران
۲۲:۱۵ ۱۸ فروردين ۱۴۰۴
دوباره از همین حالا مشخصه که تیم برای فصل بعد هم همین وضعیت رو خواهد داشت چون بازیکن با نظر کدوم مربی قراره جذب بشه؟!
من نمیگم قربانی بد یا خوب ولی اول معمولاً مربی انتخاب میشه و طبق تاکتیک و نظر مربی میرن برای جذب بازیکن.
میشه مثل همین بوسنیایی که ۵۰۰هزاردلار ناقابل کاسب شد بدون یک دقیقه بازی!!!
آخرین اخبار