
باشگاه خبرنگاران جوان؛ سمیه بشارتی _ زهرا یعقوب نژاد، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان امروز در کار گروه دختران نوجوان و جوان گیلان که در سالن شهید انصاری استانداری گیلان برگزار شد، گفت : کار گروه دختران نوجوان و جوان با ابلاغ ریاست جمهوری در گیلان تشکیل شد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان با بیان اینکه دختران امروز سرمایه های این مرز و بوم شمرده می شوند، افزود: این کارگروه با هدف ارتقاء و شناسایی توانمندیهای دختران تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه همه دستگاههای اجرایی موظف هستند که دختران جوان و نوجوان را به حوزه بانوان استانداری معرفی کنند، تصریح کرد : بانک اطلاعات دختران نخبه گیلان در این راستا راه اندازی خواهد شد.
یعقوب نژاد تصریح کرد: تشویق دختران به شرکت در برنامه های اجتماعی و فرهنگی ، رفع موانع و آسیب های جدی در حوزه جوانان و نوجوانان دختر و بازنگری وضعیت این حوزه از اهم موضوعاتی است در پیگیری می شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان از برگزاری رویداد دخترم افتخار ایران در گیلان خبر داد وافزود: این رویداد به صورت ملی به مناسبت دهه کرامت و روز دختر در سراسر کشور برگزار می شود.
وی به بیان اینکه این رویداد با چشم انداز فردی و برنامه های متعدد و هنری تعریف شده است، افزود: اهداف این رویدادتشکیل شبکه استانی دختران است، این رویداد با هدف تولید و انتشار و مستندهای کوتاهی از روایت گرهای پیشرفت های دختران در استان بر گزار می شود.