فرمانده انتظامی شهرستان قم از کشف ۲۶۰ هزار نخ سیگار قاچاق به ارزش بیش از یک میلیارد ریال در بازرسی از یک دستگاه خودرو در در محور قدیم قم – تهران خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان -سرهنگ امیر مختاری اظهار کرد: مأموران یگان امداد فرماندهی انتظامی استان قم در جریان گشت‌زنی در محور قدیم قم – تهران به یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ مشکوک شده و آن را متوقف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان قم افزود: در بازرسی از خودروی مذکور، ۲۶۰ هزار نخ انواع سیگار قاچاق و فاقد مجوز قانونی کشف و ضبط شد.

وی با اشاره به ارزش‌گذاری کارشناسان مربوطه، گفت: ارزش محموله کشف‌شده بالغ بر یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

مختاری همچنین از دستگیری یک نفر در این رابطه خبر داد و افزود: متهم پس از تشکیل پرونده اولیه، برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی استان تحویل داده شد.

منبع:پلیس قم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.