وزیر جنگ سابق رژیم تروریستی اسرائیل اذعان کرد پس از نزدیک به ۶۰۰ روز جنگ، حماس هنوز در غزه است و این شکستی فاجعه بار برای رژیم است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق رژیم تروریستی اسرائیل امروز سه‌شنبه گفت که ادامه کنترل حماس بر نوار غزه پس از ۵۹۱ روز جنگ، یک «شکست فاجعه‌بار برای اسرائیل» است.

گالانت در پستی در پلتفرم ایکس نوشت: «تصمیم برای اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه توسط اسرائیل، نتیجه مستقیم امتناع مداوم کابینه از پیشنهاد جایگزینی برای حماس است.»

گالانت ادعا کرد که این رژیم در سال اول جنگ برخی از فرماندهان ارشد حماس را از بین برد اما این واقعیت که حماس هنوز پس از ۵۹۱ روز جنگ، غزه را کنترل می‌کند، یک شکست فاجعه‌بار است.

از آغاز ماه مه، رژیم تروریستی اسرائیل حملات نظامی گسترده‌ای را با عنوان «خودرو‌های زرهی گیدئون» آغاز کرده است که هدف آن گسترش اشغال غزه و تقسیم جغرافیایی آن است. این عملیات با در دست گرفتن کنترل محور‌های کلیدی مانند محور موراج، در پی جداسازی خان یونس از مرکز نوار غزه و رفح است.

حملات زمینی نظامیان رژیم تروریستی اسرائیل شامل تهاجم تدریجی و آهسته به مناطقی مانند شهر قراره در خان یونس و در عین حال گسترش منطقه حائل در مرز‌های شرقی، شمالی و جنوبی نوار غزه است.

در همین حال، وضعیت انسانی در نوار غزه شاهد فاجعه‌ای بزرگ است، با کمبود شدید غذا، دارو و آب، و محاصره شدید بیمارستان‌های آن، به ویژه بیمارستان اندونزی که بار‌ها مورد بمباران و محاصره قرار گرفته است وضعیت انسانی فاجعه‌بار شده است. علاوه بر این، کوچ دادن اجباری ساکنان از مرکز و شمال نوار غزه به جنوب، بحران آوارگی داخلی بزرگی را ایجاد کرده است.

منبع: آر تی

برچسب ها: یوآو گالانت ، جنگ غزه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار