وزیر امور خارجه سوئد می‌گوید که کشورش به دلیل جنگ غزه خواستار تحریم وزرای اسرائیلی از سوی اتحادیه اروپا خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - ماریا مالمر استنرگارد، وزیر امور خارجه سوئد می‌گوید که کشورش به دلیل اقدامات ناکافی برای محافظت از غیرنظامیان در غزه، خواستار تحریم وزرای اسرائیلی از سوی اتحادیه اروپا خواهد شد.

استنرگارد در بیانیه‌ای گفت: «از آنجایی که ما شاهد بهبود واضحی برای وضعیت غیرنظامیان در غزه نیستیم، باید تلاش خود را بیشتر کنیم. بنابراین، اکنون نیز برای تحریم وزرای اسرائیلی از سوی اتحادیه اروپا تلاش خواهیم کرد.»

وزارت بهداشت غزه می‌گوید از زمان از سرگیری حمله اسرائیل به این سرزمین فلسطینی در ۱۸ مارس پس از آتش‌بس دو ماهه، حداقل ۳۴۲۷ نفر شهید شده‌اند و تعداد کل شهدا جنگ از اکتبر ۲۰۲۳ به ۵۳۵۷۳ نفر رسیده است.

سازمان ملل می‌گوید ۱۴۰۰۰ نوزاد ممکن است در روز‌های آینده به دلیل محاصره ۱۱ هفته‌ای کمک‌رسانی اسرائیل به نوار غزه جان خود را از دست بدهند.

منبع: الجزیره

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار