رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش گفت: امتحانات نهایی علاوه بر دانش آموزان برای داوطلبانی که نیاز به ترمیم نمره و سوابق تحصیلی دارند نیز برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امام‌جمعه - محسن زارعی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش گفت: امتحانات نهایی علاوه بر دانش آموزان برای داوطلبانی که نیاز به ترمیم نمره و سوابق تحصیلی دارند نیز برگزار می‌شود.

 رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که طراحی سوال امتحانات نهایی وترمیم نمره در یک سطح هستند؛ افزود: چارچوب طراحی سوالات امتحانات ترمیم نمره همچون آزمون نهایی است.

از سال ۱۴۰۱ ترمیم نمره آغاز شد تا فارغ‌التحصیلانی که صرفا برای دریافت دیپلم درس خوانده بودند ولی حالا قصد شرکت در کنکور را دارند، امکان بهبود سوابق خود را داشته باشند. این فرصت در اختیارشان قرار گرفت. اما استمرار این روند باید طوری باشد که شرایط مساوی برای دانش‌آموزان فعلی و سایر داوطلبان برقرار باشد. این فرآیند مثل شرکت در کنکور است. فردی که می‌خواهد ترمیم کند باید با آمادگی کامل وارد شود. نمرات ترمیم در معدل دیپلم تأثیری ندارد و فقط برای سوابق تحصیلی است. برای سال‌های بعد هم این قاعده کلی می‌شود، یعنی افراد می‌توانند نامحدود ترمیم کنند، اما باید کل دروس پایه مدنظر را انتخاب کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار