منابع صهیونیستی از اختلال گسترده در سیستم‌های پرداخت الکترونیکی و تسویه کارت‌های اعتباری در اسرائیل به دلیل حمله سایبری خبر دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - منابع صهیونیستی اعلام کردند که سیستم‌های پرداخت الکترونیکی و تسویه کارت‌های اعتباری در رژیم تروریستی اسرائیل به دلیل حمله سایبری جدید دچار اختلالات شده‌اند.

این حمله، عملیات پرداخت در تعدادی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای مواد غذایی و مد و کسب‌وکار‌های کوچک که در پردازش تراکنش‌های مالی خود با مشکل مواجه هستند را تحت تاثیر قرار داد.

طبق گزارش‌های اولیه، کارشناسان امنیتی در تلاشند تا حمله را مهار کرده و خدمات را به طور کامل بازیابی کنند. هنوز هیچ نهاد رسمی مسئولیت این نقض امنیتی را بر عهده نگرفته است.

شایان ذکر است که این حمله اولین مورد از این نوع نیست. در اکتبر ۲۰۲۴، روزنامه مالی صهیونیستی گلوبز گزارش داد که تل آویو در حال بررسی احتمال حمله سایبری پس از اختلال در پرداخت‌های کارت اعتباری است.

به گزارش این روزنامه، شرکت صهیونیستی شوا، که ارتباطات بین شرکت‌های پرداخت مختلف برای تراکنش‌های کارت اعتباری را فراهم می‌کند، با قطعی و عدم پرداخت مواجه شده است.

منبع: آر تی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار