کوبا به خطوط هوایی هشدار داده است که به دلیل بحران انرژی، تأمین سوخت جت را به مدت یک ماه به حالت تعلیق در می‌آورد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - یک مقام مسئول در یک شرکت هواپیمایی اروپایی گفت که کوبا به خطوط هوایی هشدار داده است که به دلیل بحران انرژی ناشی از حمله آمریکا به ونزوئلا، تأمین سوخت جت را به مدت یک ماه به حالت تعلیق در می‌آورد.

این مقام مسئول که خواست نامش فاش نشود به خبرگزاری فرانسه گفت، کوبا به خطوط هوایی که به این جزیره خدمت می‌کنند، گفته است که از نیمه‌شب دوشنبه تا سه‌شنبه نمی‌توانند در آنجا سوخت‌گیری کنند.

کوبا پس از ربودن نیکولاس مادورو توسط نیرو‌های آمریکایی، در پی توقف ارسال نفت از ونزوئلا به دستور آمریکا در وضعیت سختی قرار دارد.

این مقام به نقل از مقامات هواپیمایی کوبا اعلام کرد، هواپیما‌هایی که پرواز‌های طولانی از کوبا را پوشش می‌دهند، اکنون پس از ترک جزیره باید در جایی توقف کنند تا سوخت جت بیشتری دریافت کنند.

ایرفرانس به خبرگزاری فرانسه گفت که هواپیماهایش در جای دیگری در کارائیب برای سوخت‌گیری توقف خواهند کرد.

دولت کوبا روز جمعه اقدامات اضطراری را برای مقابله با بحران انرژی این جزیره اعلام کرد، از جمله چهار روز کاری در هفته برای شرکت‌های دولتی و محدودیت‌های فروش سوخت.

این اقدامات سختگیرانه شامل کاهش خدمات اتوبوس و قطار بین استان‌ها و تعطیلی برخی از مراکز گردشگری است. روز‌های مدرسه نیز کوتاه‌تر خواهد شد و دانشگاه‌ها الزامات حضور حضوری را کاهش خواهند داد.

واشنگتن در هفته‌های اخیر فشار بر دولت کوبا را افزایش داده است. ایالات متحده پس از ربودن مادورو در اوایل ژانویه، تحویل نفت از ونزوئلا، متحد کلیدی هاوانا، را قطع کرد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا همچنین یک فرمان اجرایی امضا کرد که به کشورش اجازه می‌دهد بر کشور‌هایی که به هاوانا نفت می‌فروشند، تعرفه وضع کند. ترامپ گفت مکزیک که از سال ۲۰۲۳ به کوبا نفت عرضه می‌کند، این کار را متوقف خواهد کرد.

کمبود نفت، کوبا را در معرض خطر فرو بردن در تاریکی کامل قرار داده است، به طوری که نیروگاه‌ها برای روشن نگه داشتن چراغ‌ها به مشکل برخورده‌اند.

هاوانا ترامپ را به تلاش برای "خفه کردن" اقتصاد این جزیره متهم می‌کند، جایی که قطعی برق و کمبود سوخت، که در سال‌های اخیر مکرراً رخ داده است، اکنون حادتر شده است.

میگل دیاز-کانل، رئیس جمهور کوبا گفته است که کشورش مایل به مذاکره با ایالات متحده است اما نه تحت فشار.

منبع: تی آر تی

برچسب ها: ونزوئلا ، کوبا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار