فرمانده نیروی انتظامی هرمزگان گفت: بیت المقدس یکی از عملیات‌های مشترک و بیادماندنی ارتش و سپاه پاسداران با فرماندهی واحد است.

باشگاه خبرنگاران جوان- سردار علی اکبر جاویدان در صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح هرمزگان گفت: در این عملیات شمار اسرای رژیم بعث عراق ۱۹ هزار و تلفات ۱۲ هزار تن بود و ۵۵۰ عراده تانک نیز به غنیمت گرفته شد.

وی گفت: خرمشهر ۱۹ ماه در اشغال رژیم بعث بود که در سه مرحله عملیات و در مدت ۲۴ روز آزاد شد.

سردار جاویدان افزود: دفاع مقدس سرشار از رشادت ها، ازخود گذشتگی و جانفشانی‌ها بود که باید سرلوحه زندگی خود قرار دهیم.

فرمانده نیروی انتظامی هرمزگان گفت: اراده و استقامت قوی مردم و رزمندگان منجر به پیروزی در دفاع مقدس و آزادی خرمشهر شد.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان نیز گفت: هدف دشمن ناامید سازی جامعه و ناکارآمد نشان دادن انقلاب اسلامی بود، اما تولید هوشمند گفتمان مقاومت و مقابله با جنگ ادارکی دشمن، از درس‌های مقاومت در خرمشهر است.

آیت الله عبادی زاده افزود: عملیات طوفان الاقصی، وعده صادق، مقاومت غزه، یمن و عراق نمودی از تفکر مقاومت در خرمشهر است.

سوم خرداد سالروز عملیات بیت المقدس و آزادی خرمشهر است.

در پایان این مراسم از چهار خانواده شهید و ایثار ارتش، سپاه پاسداران و نیروی انتظامی قدردانی شد.

منبع:  صداوسیمای مرکز خلیج فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.