
باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از پلیس راهور تهران بزرگ، سرهنگ علی اصغر شریفی از وقوع سه فقره تصادف منجر به مرگ خبر داد و گفت: تصادف اول حوالی ساعت ۲۱ و ۵۵ دقیقه در موقعیت بزرگراه فتح مسیر شرق به غرب - گلها رخ داد که در آن یک دستگاه خودرو سواری با عابر پیاده که قصد تردد غیرمجاز و بصورت عرضی از این معبر را داشت، برخورد کرد که در پی این حادثه عابر پیاده به علت شدت جراحات وارده در دم جان باخت.
وی در ادامه افزود: دیگر تصادف فوتی حوالی ساعت ۲۳ و ۲۰ دقیقه و در بزرگراه امام علی (ع) مسیر شمال به جنوب بعد از بزرگراه شهید بابایی مقطع شعبانلو در داخل خط ویژه اتفاق افتاد که در آن یک دستگاه خودرو سواری پژو ۲۰۶ به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه پس از برخورد با گاردریل واژگون شد و به چاله کنار بزرگراه سقوط کرد که در اثر این حادثه راننده حدود ۲۵ ساله آن به علت شدت ضربه و جراحات وارده در صحنه تصادف جان خود را از دست داد.
رییس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهور پایتخت در ادامه گفت: آخرین تصادف نیز ساعت ۲۳ و ۳۰ دقیقه در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید همت - آزادگان رخ داد که در آن یک دستگاه موتورسیکلت به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه واژگون شد که در پی این حادثه ترک نشین که فاقد کلاه ایمنی بود به علت شدت ضربه در دم جان باخت و راکب نیز مصدوم و توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شد.
سرهنگ شریفی یادآور شد: با توجه به اینکه در سه تصادف اتفاق افتاده از هر سه کاربر ترافیکی (عابران پیاده، موتور سیکلت سواران، رانندگان) داشتیم بنابراین کاربران ترافیکی توجه داشته باشند در حین رانندگی برای پیشگیری از وقوع تصادفات حتما قوانین راهنمایی و رانندگی را با دقت بیشتر اجرا کنند تا شاهد وقوع چنین حوادث ناگواری در سطح شهر تهران نباشیم.