رئیس پلیس آگاهی فراجا در دیدار با رئیس آژانس تحقیقاتی فدرال پاکستان بر لزوم همکاری‌های دو جانبه در حوزه رفع چالش‌های مرزی تاکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار محمد قنبری امروز -چهارشنبه ۷ خردادماه- در دیدار با رفعت مختار رجا رئیس آژانس تحقیقاتی فدرال پاکستان، با اشاره به قدمت فعالیت پلیس آگاهی، اظهار کرد: آمادگی داریم با در اختیار گذاشتن تجربیات مشترک، همکاری بین پلیس ایران و پاکستان افزایش یابد.

وی ضمن اعلام آمادگی برای از بین بردن چالش‌ها در مرز دو کشور، گفت: سیستان و بلوچستان دارای مرز طولانی و مشترک بین ایران و پاکستان است که این موضوع سبب شده تا برخی چالش‌های امنیتی انتظامی را به دلیل این گستردگی شاهد باشیم.

رئیس پلیس آگاهی فراجا تصریح کرد: ماموران زیادی در مرز پاکستان و افغانستان در راه مبارزه با مواد مخدر به شهادت رسیدند همچنین در حوزه مقابله با تروریسم دیدگاه مشترکی میان دو کشور وجود دارد که در این خصوص لحظه‌ای از مبارزه کوتاه نیامده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه زمینه همکاری را در آینده به صورت دقیق و معین از طریق رابطان هر دو طرف ایجاد خواهیم کرد، خاطرنشان شد: خواسته‌های مقامات پاکستانی بیشتر در حوزه مرز است که این موضوعات باید عملیاتی شود و در این خصوص حتما برنامه‌هایی تدوین خواهیم کرد.

وی همچنین بر لزوم همکاری‌های دو جانبه در حوزه رفع چالش‌های مرزی و مبارزه با سرقت و سایر جرایم بین ایران و پاکستان تاکید کرد.

سردار قنبری درباره سرقت خودرو و موبایل که سارقان از ایران به خاک پاکستان وارد می‌کنند، گفت: هیات مشترک برای رفع این مشکل تشکیل و تدابیری اتخاذ شود تا ضمن دستگیری سارقان اموال نیز مصادره شود.

در ادامه این دیدار، رئیس آژانس تحقیقاتی فدرال پاکستان با اشاره به رابطه دوستانه دو کشور اظهار کرد: امروز اینجا هستیم تا بتوانیم مکانیزم‌های همکاری که بین طرفین وجود دارد را توسعه دهیم که در این خصوص دو رابط را انتخاب و معرفی می‌کنیم و به یقین با ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی دائم و قوی در راستای ارتقای اهداف مشترک همکاری مطلوبی خواهیم داشت.

رفعت مختار رجا با بیان اینکه چالش‌هایی همچون مواد مخدر، تروریسم و مهاجرت غیرقانونی که در حال حاضر در مرز این دو کشور وجود دارد، گفت: امیدواریم با حضور نخست‌وزیر پاکستان که اخیرا در ایران حضور دارند بتوانیم راه حل‌های موثرتری را برای کنترل آن ایجاد کنیم.

وی به تشکیل کمیته همکاری در خصوص مبارزه با سرقت خودرو و موبایل که سارقان از ایران به پاکستان وارد می‌کنند، تاکید کرد و افزود: هیاتی مشترک برای رفع این مشکل معرفی شده و برای از بین بردن چالش‌ها در مرز و داخل کشور آمادگی کامل داریم.

منبع: پلیس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار