برخی نانواییها با سهمیه دولتی، نان را با نرخ آزاد به دست مشتریان میرسانند که این تخلف است.
باشگاه خبرنگاران جوان - گرانفروشی نان، چه در نانواییهای آزادپز و چه در نانواییهای دولتی، یک مشکل جدی است که در بسیاری از مناطق ایران وجود دارد، اما خیلی از نانوایی ها با سهمیه دولتی اقدام به فروش نان با نرخ آزاد می کنند.
اکثر نان های سنگکی که به طور سنتی پخته میشوند چون درجه حرارت تنور بسیار بالاتر از اندازه معمول است فقط بخشی از نان پخته میشود و بخش دیگر نان سفید و نپخته است و در نتیجه نمیشود نان را نگه داشت چون فردای روزی که نان را خریدیم به مانند " لحاف کرسی" به گفته قدیمیها خواهد شد و زود هم کپک میزند. تنور های قدیمی نان سنگک درجه حرارتشان را نانوا بلد بود تنظیم کند که نان به اصطلاح مغز پخت و شود و ان زمان میشد نان را نگه داشت و از نان سنگک خشک شده در ابگوشت استفاده کرد.