به گفته مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی , پیش بینی می‌شود امسال ۷۰ هزار تن تولید توت فرنگی در مزارع کردستان برداشت شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریسا بهرامی - سلیمی اظهار کرد: ۱۰ تا ۱۵ درصد از برداشت محصول توت فرنگی برای فرآوری محصولات درجه سه و چهار و دفرمه خواهد بود و ۸۰ درصد محصول توت فرنگی به صورت تازه خوری با بسته‌بندی‌های صورت گرفته هم داخل و هم خارج از کشور صادر خواهد شد.

وی افزود: توت فرنگی یک محصول لوکس است و اگر به صورت تازه خوری مصرف شود ارزش افزوده بیشتری برای کشاورز خواهد داشت.

مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی کردستان اظهار کرد: بیشترین تلاش سازمان جهاد کشاورزی برای عرضه محصول توت فرنگی به صورت تازه خوری با بسته‌بندی‌ مناسب به بازار‌های داخل و خارج کشور خواهد بود.

سلیمی گفت: در سالهای گذشته توت فرنگی با بسته‌بندی‌های ۱۰ و ۱۵ کیلویی در بازار عرضه می‌شد که دارای تبعات  بدی برای محصول بود، اما امروزه بسته‌بندی‌های توت فرنگی با پت‌های ۶۰۰ گرمی و ۱۹ دستگاه پرکنی در محور‌های برداشت توت فرنگی عرضه می‌شود که کشاورزان بتوانند محصولات خود را به مقاصد دوردست ارسال کنند.

وی  در ادامه با اشاره به اینکه کشاورزان توت فرنگی توانسته‌اند با ساخت سردخانه‌های زیر صفر درجه محصولات توت فرنگی را منجمد کنند، گفت: محصول انجماد شده را به راحتی به کارخانه‌های خارج از کشور برای فرآوری ارسال کند.

وی با بیان اینکه در سطح استان ۱۲ طرح در خصوص فراوری محصولات کشاورزی در دست اجراست توت فرنگی نیز یکی از این طرح‌های شاخص است، افزود: سرمایه‌گذاران نمی‌توانند برای محصولاتی که حدود یک ماه تا ۴۵ روز برداشت می‌شود سرمایه‌گذاری‌های اختصاصی انجام دهند، اما به صورت منجمد شده سرمایه‌گذاری خواهند کرد و در این صورت کارخانه‌ای ژینانوش در مریوان توانسته تمامی محصولات تولید شده را به پوره تبدیل کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.