منابع دولتی انگلیس فاش کردند که مقامات وزارتخانه‌های دفاع و امور خارجه از قبل از طرح رژیم تروریستی اسرائیل برای حمله به ایران مطلع بوده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - اسکای نیوز فاش کرد که مقامات وزارت دفاع و وزارت امور خارجه انگلیس، بر اساس آنچه از منابع آگاه در دولت انگلیس گزارش شده، از قبل از طرح رژیم تروریستی اسرائیل برای حمله به ایران اطلاع داشته‌اند.

بر اساس این گزارش، اطلاعات موجود به طور قطعی نشان نمی‌دهد که آیا رژیم تروریستی سرائیل رسما قصد خود برای انجام حملات را به انگلیس اطلاع داده است یا اینکه این اطلاعات از طریق کانال‌های غیررسمی منتقل شده است.

این در حالی است که پیش از این یک منبع دولتی انگلیس با اشاره به تصمیم دیوید لمی، وزیر امور خارجه، برای لغو سفر برنامه‌ریزی شده خود به آمریکا در صبح امروز، که قرار بود در آنجا با همتایان آمریکایی خود دیدار کند، اعلام کرده بود که لندن از این حمله اطلاع قبلی نداشته است.

با این حال، دو منبع جداگانه در دولت انگلیس تایید کردند که مقامات انتظار داشتند رژیم تروریستی اسرائیل دیروز حملات هوایی علیه ایران انجام دهد.

در همین راستا، سخنگوی نخست وزیر انگلیس از پاسخ به سوالات خبرنگاران در مورد اینکه آیا کر استارمر، نخست وزیر این کشور قبل از انجام حملات با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم تروریستی اسرائیل، صحبت کرده است یا خیر، خودداری کرد.

منبع: المیادین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۸ ۲۴ خرداد ۱۴۰۴
صددرصد
بعد همکاری و هم راستایی فرانسه و المان و روباه ی مکار انگلیس با npt ازانس اتمی علیه ما بخاطر قانونی و منطقی کردن همین حمله نظامی رژیم ددمنش و تروریستی صهیونیستی است
آخرین اخبار