عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: با توجه به تولید سالانه ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون تن محصولات کشاورزی، مشکلی در تامین غذای کشور نداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی- ارسلان قاسمی عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: تامین کالاهای اساسی وارداتی مربوط به نهاده دامی است که بررسی ها نشان می دهد ذخایر در کشور عادی است و جای هیچ گونه نگرانی نیست.

وی با بیان اینکه سالانه ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون تن محصولات کشاورزی در داخل تولید می شود، افزود: محصولات کشاورزی بصورت فرآوری یا خام مصرف می شود و بخشی از اقلام صادر می شود.

قاسمی با بیان اینکه در زمینه تامین اقلام اساسی مشکلی نداریم، گفت: نظارت ها بیشتر در بخش توزیع باید صورت بگیرد تا تولیداتی که کشاورزان و صاحبان صنایع انجام می دهند به خوبی در اختیار مصرف کننده و آحاد جامعه قرار بگیرد.

عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون با بیان اینکه مشکلی در تولید محصولات کشاورزی نداریم، تصریح کرد: با وجود جنگ تحمیلی و فشارهای ظالمانه غرب آمریکا مشکلی در تامین مایحتاج عمومی و تامین غذای کشور نخواهیم داشت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۴ ۲۸ خرداد ۱۴۰۴
کدام کارتان مدیریت شده است که این کارتون برنامه ریزی شده باشد
Iran (Islamic Republic of)
ITEM'S - BOX
۱۱:۱۸ ۲۸ خرداد ۱۴۰۴
درستی !!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۹ ۲۸ خرداد ۱۴۰۴
ولی ما برای نون خریدن خیلی مشکل داریم
بی آب
بی برق
بی گاز
حالا هم بی نان
آخرین اخبار