رئیس سازمان انرژی‌اتمی درباره وضعیت سایت های کشور توضیح داد.

باشگاه خبرنگاران جوان- محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی درباره وضعیت نیروگاه های کشور گفت: حال تاسيسات هسته ای ما خوب است‌ .جنس مردم ما از غرور و اقتدار است و هرگز زیربار حرف زور نرفته و تسلیم نشده اند .

وی ادامه داد: دشمن مطمئن باشد از این مسیر به جایی نمی‌رسد،روحیه همکاران ما عالی است‌ و در سنگر خدمت مستقر هستند.

گفتنی است آکسیوس پایگاه خبری آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای منتشر شده اعلام کرده است که تأسیسات هسته‌ای فردو هیچ آسیبی ندیده است.

علاوه بر این گروسی مدیر کل سازمان انرژی‌اتمی در اعترافی دیرهنگام اعلام کرده است که هیچ سندی دال بر فعالیت هسته ای ایران یافت نشده است  ،این در حالی است که وی در شورای حکام مشغول اتهام زنی به ایران بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۶ ۲۸ خرداد ۱۴۰۴
رژیم صهیونیستی به ایران حمله کرد تا غنی سازی هسته ای در ایران متوقف شود در شرایط فعلی بهترین پاسخ غنی سازی تا ۱۰۰ درصد و ساخت تسلیحات اتمی است باید از پیمان npt خارج شویم و بعد چند بمب اتمی را بر سر رژیم صهیونیستی بریزید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۰ ۲۸ خرداد ۱۴۰۴
الحمدالله
درود بر دانشمندان هسته‌ای ایران عزیز
Iran (Islamic Republic of)
پژمان دهقان
۱۲:۱۶ ۲۸ خرداد ۱۴۰۴
دیگه حق ندارید گروسی حرومزاده را به ایران راه بدید
این خواست همه مردم ایرانه
آخرین اخبار