نماینده مسیحیان ارامنه جنوب کشور در مجلس می‌گوید اگر موشک‌های ما به هدف نمی‌خورد اسرائیل نمی‌آمد برای آتش‌بس التماس کند و این امر نشان‌دهنده قدرت ما است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - گقارد منصوریان نماینده مسیحیان ارامنه جنوب کشور در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان گفت: ۱۲ روز جنگ ثابت کرد که رژیم غاصب و اشغالگر اسرائیل روحیه تجاوزکارانه و تروریستی خود را مجدداً آشکار کرد که باید آن را تروریسم دولتی بیان کنیم چون اقداماتشان بسیار ناجوانمردانه بود.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس اظهار کرد: یکی از مهمترین هدف‌های اسرائیل تزلزل در فرماندهی نیروهای نظامی، حاکمیت و مدیریت کشور بود که خوشبختانه با درایت و آینده‌نگری که رهبر معظم انقلاب داشتند ما در ساعات اولیه توانستیم سیستم را بازسازی کنیم و به حمله و دفاع بپردازیم.

این نماینده مجلس می‌گوید شک نکنید اگر در برابر رژیم غاصب اسرائیل کوتاه بیاییم و یک قدم عقب برویم این رژیم سه قدم جلو می‌آید و ما الان در برهه‌ای قرار داریم که نمی‌توانیم ضعیف باشیم.

منصوریان بیان کرد: هدف بلندمدت رژیم اسرائیل تکه تکه کردن ایران است و فراموش نکنیم رژیم صهیونیستی با حمله و ترور فرماندهان و یا ضربه به کشور آرام نمی‌گیرد چون هدف نهایی رژیم صهیونیستی تجزیه ایران است و مطمئن باشید حتی پشیزی ارزش برای مردم کشورمان قائل نیست و حرف‌هایی که می‌زند مبنی براینکه ما به فکر مردم ایران هستیم وعده‌های دروغینی است که می‌دهند و کلماتی مثل آزادی و دموکراسی را به‌صورت روتین برای نابودی یک ملت استفاده می‌کنند لذا مردم نباید دروغ‌های آنها را باور کنند چون شک نکنید هدف آنها مردم کشورمان، تاریخ ۵ هزار ساله ایران، تمامیت ارضی و تضعیف و نابودی ایران است و ربطی ندارد چه کسی در حکومت است چون هدفشان نابودی ایران است.

نماینده مسیحیان ارامنه جنوب کشور در مجلس تاکید کرد: در این برهه ما باید کاملاً حساس، با درایت و با قدرت بایستیم و باید عقلایی فکر کنیم و جلوی دشمن بایستیم.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس تصریح کرد: اگر موشک‌های ما به هدف نمی‌خورد اسرائیل نمی‌آمد برای آتش‌بس التماس کند و ما نباید شک کنیم که بالای ۸۰ درصد موشک‌هایمان به هدف خورده به نحوی که مردم اسرائیل دیگر تاب و توان و تحمل جنگ را نداشتند لذا اسرائیل برای گدایی آتش‌بس آمد و این امر نشان‌دهنده قدرت ما است.

این نماینده مجلس می‌گوید باید از مردم عزیزمان تشکر کنیم که در کنار نیروهای نظامی و حاکمیت ایستادند و با پایداری ثابت کردند که در برابر دشمن متجاوز کوتاه نمی‌آیند حالا هر کشوری که می‌خواهد باشد به‌خصوص اگر رژیم اشغالگر قدس باشد و مردم نشان دادند که تمامیت ارضی، آزادی، استقلال و قدرت کشور بسیار مهم است.

منصوریان گفت: اقلیت‌های دینی و به‌خصوص ارامنه همچون دوران دفاع مقدس که در جبهه‌ها حضور داشتند و در پشت جبهه‌ها هم در عرصه فنی حضور داشتند در این ۱۲ روز با اعلام حمایت از نیروهای نظامی در عرصه مبارزه ثابت کردند که به تمام ارزش‌های ایران و تمامیت ارضی کشور پایبند هستند.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس درباره لایحه سازمان ملی مهاجرت اظهار کرد: در این زمینه اقداماتی انجام دادیم و باید آن را تصویب کنیم البته یکسری مسائل جزئی وجود داشت و اختلافاتی بین کمیسیون با بعضی از دستگاه‌ها بود که در حال بررسی و حل شدن است و الان وزارت کشور با قوت مسائل مربوط به مهاجرت را اجرا می‌کند و افغانستانی‌هایی که الان بدون مدرک در کشور هستند سریع جمع‌آوری می‌شوند و به کشورشان بازمی‌گردند و این امر با قدرت انجام می‌شود. 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۱۶
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۵ ۱۲ تير ۱۴۰۴
موشکهای ما اسرائیل را تکه تکه کرد مرحبا به ایران وایرانی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۳ ۱۲ تير ۱۴۰۴
ممنون از اقلیت های بزرگوار کشورمان که همه جوره از این آب و خاک ایران دفاع کردند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۳ ۱۲ تير ۱۴۰۴
ممنون از اقلیت های بزرگوار کشورمان که همه جوره از این آب و خاک ایران دفاع کردند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۴ ۱۲ تير ۱۴۰۴
موشکهایمان با این همه رهگیری که از سوی کشورهای مختلف حامی اسرائیل داشته به هدف خورده خوبم خورده ،دم دانشمندان ونیروهای مسلحمون گرم گرم خدا قوت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۰ ۱۲ تير ۱۴۰۴
اینا رو واقعی میگین؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۱ ۱۲ تير ۱۴۰۴
باید با پهپاد از نزدیک تصاویر اصابت موشک در سراسر جهان منتشر شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۸ ۱۲ تير ۱۴۰۴
اسراییل با 661 موشک ایران له شد اگر دست به قطار موشکهای پیشرفته می شدیم چه می شد این است هیاهوی پوچ و گنبد سوراخ پلاستیکی .ترامپ حرامزاده تو جشن نتانیاهو در آمریکا منتظر باش.
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۸:۵۷ ۱۲ تير ۱۴۰۴
ما باید دیمونا را میزدیم
الان خیلی راحت در باره صنعت هسته ای ما خط و نشان می کشن
چون زدن ما نزدیم
چون سنگر شکن زدن ما پایگاه خالی رو زدیم
برنامه بچینید دیمونا را بزنیم
حتما باید بزنیم
تا صنعتشون نابود نشه درد ما رو درک نمیکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۱ ۱۲ تير ۱۴۰۴
ان شاالله این دفعه می زنیم
آخرین اخبار