دکترای فناوری تغذیه دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد موفق به دستیابی به فناوری تولید شکلات و کیک رژیمی و بدون قند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا خدابنده - سوسن کریمی گفت: برای تولید کیک و شکلات مغزی و پرانرژی رژیمی، قند را به صورت کامل حذف و سنجد  جایگزین آن شده است.

وی افزود: این فناوری با هدف افزایش تولید محصولات سلامت محور برای تولید 11 محصول بکار گرفته شده است.

کریمی اضافه کرد: تجاری سازی این محصولات نیازمند حمایت مسئولان در اخذ مجوزها و سرمایه گذاری بخش خصوصی دارد.

وی ادامه داد: این محصولات علاوه بر بیماران مبتلا به دیابت، برای ورزشکاران، کودکان و نوجوانان بسیار مفید است.

کریمی یادآور شد: پیشگیری از چاقی، بروز بیماری های قلبی عروقی، فشارخون و چربی خون و اقزایش سلامتی جامعه از اهداف تولید این محصولات است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.