شهداد، صبح امروز با ثبت دمای ۳۵ درجه سانتیگراد، گرم‌ترین نقطه در بین ایستگاه‌های هواشناسی کشور اعلام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان- فهیمه راستی، کارشناس هواشناسی کرمان، از احتمال ناپایداری‌های جوی، رگبار، رعد و برق، وزش تندباد و بارش تگرگ در جنوب، غرب و ارتفاعات مرکزی استان تا روز شنبه خبر داد و نسبت به جاری شدن رواناب و سیلابی شدن مسیل‌ها هشدار داد.

وی همچنین از وزش باد نسبتا شدید و خیزش گرد و خاک در اکثر مناطق استان تا اواسط هفته آینده خبر داد و افزود: افزایش غلظت غبار، کاهش دید افقی، کاهش کیفیت هوا و اختلال تردد در محور‌های مواصلاتی به ویژه در جنوب، شرق و شمال استان محتمل است.

راستی افزود: ریگان با دمای ۴۷ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و لاله‌زار با دمای ۱۴ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مناطق استان طی ۲۴ ساعت گذشته بوده‌اند. شهر کرمان نیز امروز حداکثر دمای ۴۰ درجه سانتیگراد را تجربه خواهد کرد.

برچسب ها: شهداد ، گرمترین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.