
باشگاه خبرنگاران جوان ـ سردار حسین رحیمی در تشریح عملکرد در خرداد ماه سال جاری، بیان کرد: در خرداد ماه امسال کارآگاهان پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز موفق به کشف و توقیف انواع و اقسام کالای قاچاق به ارزش تقریبی ۶۲۳۴ میلیارد تومان شدند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به توقیف ۲۸۲۱ هزار دستگاه خودروی شوتی و ۵۰۶۹ دستگاه خودرو حامل کالای قاچاق در خرداد ماه سال جاری اظهار کرد: در خرداد ماه ۸۳۹۷ فقره پرونده در راستای مقابله با قاچاق کالا تشکیل شد که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۶ درصد افزایش داشته است.
بر اساس گزارش سایت پلیس، سردار رحیمی با تأکید بر اینکه تمرکز پلیس امنیت اقتصادی بر پروندههای کلان، باندی و سازمان یافته است، خاطرنشان کرد: در خرداد ماه سال جاری ۲۳ فقره پرونده کلان سازمان یافته با ارزش بیش از ۲۰ میلیارد تومان در حوزه مقابله با کالای قاچاق پیگیری شده است.
منبع: فراجا