مرکز عملیات اضطراری سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد: در پی وقوع حوادث جوی از ۱۵ تا ۱۷ بهمن‌ماه ۱۴۰۴، نیرو‌های عملیاتی این جمعیت موفق به رهاسازی یک‌هزار و ۸۱۹ نفر در قالب ۸۱۵ دستگاه خودرو در محور‌های مختلف کشور شدند

باشگاه خبرنگاران جوان  - بنابر اعلام مرکز عملیات اضطراری سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، طی ۷۲ ساعت گذشته مجموعاً ۳۳۳ مورد حادثه در سطح کشور به ثبت رسیده که نیرو‌های عملیاتی هلال‌احمر به آنها امدادرسانی کرده‌اند.

در جریان این حوادث، ۱۴۷ نفر به مراکز درمانی منتقل شدند و ۵۳ نفر نیز خدمات درمانی را به‌صورت سرپایی و در محل حادثه دریافت کردند. همچنین امدادگران موفق به انجام ۴۴ مورد نجات فنی و رهاسازی شدند.

بر اساس این گزارش، در مجموع یک‌هزار و ۹۹۶ نفر از خدمات امدادی بهره‌مند شده‌اند که بیشترین آن مربوط به حوادث جوی و عملیات رهاسازی خودرو‌ها بوده است. علاوه بر این، ۱۸۳ نفر اسکان اضطراری داده شدند، ۱۳۰ نفر به اماکن امن منتقل شدند و ۷۸ نفر نیز اقلام اضطراری دریافت کردند.

مرکز عملیات اضطراری سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر افزود: برای پوشش این حوادث، ۱۱۵۰ نیروی عملیاتی در قالب ۴۰۸ تیم امدادی در عملیات‌های مختلف حضور فعال داشته‌اند.

منبع: سازمان امداد و نجات

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار