فرمانده کل ارتش گفت: دشمن نقشه‌های شومی برای کشور ما داشت و خیال خامی بود که با خون پاک شهدای عزیزمان همه آن نقشه‌ها خنثی شد و دشمن شکست بزرگی خورد.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش در حاشیه آئین تکریم ۵۷ شهید ارتش در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه که ظهر امروز در مسجد امام خمینی (ره) ستاد ارتش برگزار شد با اشاره به نقش شهدا در دفاع از کشور گفت: کار بزرگی را شهدا انجام دادند؛ دشمن نقشه‌های شومی برای کشور ما داشت و خیال خامی بود که با خون پاک شهدای عزیزمان همه آن نقشه‌ها خنثی شد و دشمن شکست بزرگی خورد.

وی همچنین افزود: حق شهدا بر گردن تک‌تک ملت ایران است و ان شاءالله بتوانیم حق شما را ادا کنیم.

منبع: مهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۵
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۵ ۲۵ تير ۱۴۰۴
صد درصد اسرائیل تا مرز له شدن رفت ولی سردار عزیز میدانم اقتصاد در حیطه کاری شما نیست ولی در همین ۱۲ روز فروشندگانی که تاجران بزرگی بودند اقدام به افزایش قیمتها کردند و مردم متحمل فشار شدند.
انشاءالله که هیچوقت جنگ نباشد و سایه شما بالای سر خانواده تان باشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۲ ۲۵ تير ۱۴۰۴
بنازم امیران ارتش و سرداران سپاه.خدا پشت و پناهتون.زنده بمانید و پاینده ب گوری چشم دشمن
آخرین اخبار