اولین قسمت از مجموعه مستند «گنجینه‌های هیرکانی» به کارگردانی علی احمدی زرین کلایی امروز یکشنبه ۲۹ نیرماه حوالی ساعت ۱۴ از قاب شبکه تهران تقدیم نگاه مخاطبان می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - اولین قسمت از مجموعه مستند «گنجینه‌های هیرکانی» به کارگردانی علی احمدی زرین کلایی امروز یکشنبه ۲۹ نیرماه حوالی ساعت ۱۴ از قاب شبکه تهران تقدیم نگاه مخاطبان می شود.

این مستند روایتی از بخش نادیده حیات وحش ایران در البرز مرکزی و شرقی است که نگاهی جامع به حیات وحش جنگل‌های هیرکانی دارد. در قسمت‌های مختلف این مجموعه تصاویری جدید از خرس، پلنگ، شوکا، گوزن، بخش بزرگی از پرندگان، مارها و ... که از گونه‌های جانوری این جنگل‌ها هستند، می‌بینیم.

جنگل‌های هیرکانی از منطقه گرگان و گلستان آغاز شده و با عبور از مازندران و گیلان به بخش‌هایی از آذربایجان نیز می‌رسد اما بخش بیشتر آن در استان مازندران واقع شده است.

علاقه‌مندان به حیات وحش ایران می‌توانند زیبایی‌های حیات وحش در جنگل هیرکانی را در این مجموعه مستند تماشا کنند.
این مجموعه در ۱۲ قسمت ۴۰ دقیقه ای از یکشنبه تا چهارشنبه از قاب شبکه پایتخت تماشایی می شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار