سرپرست شبکه تهران گفت: رفع مشکلات و معضلات مزمن پایتخت در گرو فرهنگ سازی و آموزش عمومی در حوزه‌های مختلف است.

باشگاه خبرنگاران جوان - سرپرست شبکه تهران گفت: رفع مشکلات و معضلات مزمن پایتخت در گرو فرهنگ سازی و آموزش عمومی در حوزه های مختلف است که ارتقای فرهنگ عمومی در استان تهران با تولیدات رسانه ای سنتی و کلیشه ای امکان پذیر نیست، بلکه باید در لایه های دوم تولیدات نمایشی و آثار فاخر به تهران پرداخت.

حسن ملکی سرپرست شبکه تهران و مدیران دیگر این شبکه طی نشستی با استاندار تهران و معاونان وی که در ساختمان شبکه تهران برگزار شد، پیرامون همراهی شبکه تهران با استانداری تهران گفتگو کردند.

در ابتدای این  جلسه سرپرست شبکه تهران ضمن خیر مقدم به استاندار تهران بر ضرورت همکاری و تعاملی گسترده و اثر بخش مسئولان استانی با شبکه تهران تاکید کرد.

وی جایگاه این استان و پایتخت کشور را به لحاظ سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و امنیتی مهم خوانده و افزود: رخدادهای سیاسی، اقتصادی، امنیتی و فرهنگی سایر استانها نیز در بسیاری از شرایط و موقعیت ها تابعی از اتقافات استان تهران و پایتخت ایران اسلامی است.

ملکی رفع مشکلات و معضلات مزمنی چون آلودگی، حمل ونقل، حاشیه نشینی، ترافیک، بافت های فرسوده، بیکاری و نظایر آن را در گرو فرهنگ سازی و آموزش عمومی در حوزه هایی چون مصرف، حقوق شهروندی، قواعد راهنمایی و رانندگی، حفظ محیط زیست، بازیافت و امثال آن دانست و گفت: کار رسانه ای برای کاهش این مشکلات و نیز ارتقای فرهنگ عمومی در استان تهران با تولیدات رسانه ای سنتی و کلیشه ای امکان پذیر نیست، بلکه باید در لایه های دوم تولیدات نمایشی و آثار فاخر به تهران پرداخت.

معرفی مکتب هنری تهران از قاب رسانه

سرپرست شبکه تهران بازنمایی درست استان تهران از سه جنبه "تاریخ، فرهنگ و هویت"، " جلوه های خاص و دیدنی وگردشگری استان تهران" و"پیشرفت های خیرکننده صورت گرفته در آن طی ۴ دهه گذشته" را ضروری دانسته و گفت: ما لازم است با همکاری یکدیگر علاوه بر آشنا سازی مردم ایران و حتی جهان یا مشاهیر و مفاخر استان تهران، مکتب هنری تهران را که در نوع خود منحصر به فرد است از انزوا خارج کرده و معرفی کنیم.

وی در عین حال طرح مطالبات و مشکلات به حق مردم تهران در این شبکه را مهم و ضروری دانسته و تاکید کرد که ما همواره در کنار مردم تهران هستیم و به همین دلیل هم فضایی صمیمانه و صادقانه را برای تعامل دوسویه مردم و مسئولان در برنامه های مختلف خود از جمله " در شهر"، " تهران 20" ، " سلام تهران" و ... فراهم خواهد آورد.

 ملکی در پایان ابزار امیدواری کرد: با همت استانداری مردم تهران، شهرداران، فرمانداران و سایر مقامات استانی به سرعت تعاملات خود با شبکه تهران ساز و کارهای اجرایی و عملیاتی اجرا خواهد شد.

همچنین در ادامه جلسه محمد صادق معتمدیان  استاندار تهران ضمن تقدیر و تشکر درباره  همکاری های شبکه تهران با استانداری و ظرفیتهای استان تهران نکاتی را یاد آور شدند.

وی در خصوص چالشهای موجود در استان تهران به نکاتی اشاره کردند که تهران را در سند آمایش کشور باید از چهار منظر استانی. منطقه ای، روی کرد ملی و بین المللی دید.

استاندار تهران با اشاره به چالشهای موجود از جمله ترافیک.حمل و نقل آلودگی هوا، مشکلات اجتماعی. و کمبود آب و حاشیه نشینی و اتباع غیر مجاز همراهی رسانه در خصوص رفع و حل مشکلات موجود را بسیار اثر گذار دانستند

در پایان این نشست راهکارهایی همچون نیاز به طراحی چهره هویتی فرهنگی تهران ، معرفی مشاهیر تهران ، برنامه های مناسب برای معرفی شهر تهران در داخل و خارج ، پوشش سفرهای استاندارو ایجاد تفاهم نامه های استانداری – فرمانداری و دستگاه های اجرایی استان مطرح شد .

در ادامه استاندار تهران، در جهت تعامل هرچه بیشتر استانداری با رسانه ملی اعلام آمادگی و تاکید کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار