رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ، نسبت به افزایش نگران‌کننده حوادث و تصادفات مربوط به موتورسواران در شهر تهران هشدار داد.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ سرهنگ رابعه جوانبخت، با اشاره به آمار‌های ثبت‌شده در بزرگراه‌های پایتخت اعلام کرد: ۴۷ درصد از تصادفات فوتی در بزرگراه‌های تهران مربوط به موتورسواران است و همچنین ۶۹ درصد از تصادفات جرحی موتورسیکلت‌سواران نیز در همین معابر رخ داده است که این آمار نگران‌کننده، هشداری جدی برای خانواده‌ها و خود راکبان موتورسیکلت به شمار می‌رود.

وی با تأکید بر ضرورت رعایت نکات ایمنی از سوی موتورسواران گفت: متأسفانه بسیاری از موتورسواران توجه کافی به رعایت اصول ایمنی نداشته و از سوی دیگر، شرایط خاص بزرگراه‌ها از جمله سرعت بالا و خلوتی برخی مسیر‌ها در ساعات مشخص، محیطی نامناسب برای تردد ایمن این وسایل نقلیه ایجاد کرده است؛ بنابراین، لازم است موتورسواران با دقت و احتیاط بیشتری در بزرگراه‌ها تردد کنند.

سرهنگ جوانبخت با اشاره به گروه سنی قربانیان تصادفات افزود: بیشتر جان‌باختگان این حوادث از قشر جوانان جامعه هستند این امر نشان می‌دهد که جوانان بیشترین استفاده را از موتورسیکلت دارند و متأسفانه در معرض خطرات بیشتری نسبت به گروه‌های سنی دیگر قرار می‌گیرند. 

وی در ادامه آمار تفکیکی گروه‌های سنی را چنین اعلام کرد:
زیر ۱۸ سال: ۵ درصد
 ۱۸ تا ۲۵ سال: ۲۴ درصد
 ۲۵ تا ۳۵ سال: ۳۰ درصد
 ۳۵ تا ۴۵ سال: ۱۹ درصد
 ۴۵ تا ۵۵ سال: ۹ درصد
 ۵۵ تا ۶۵ سال: ۹ درصد
 بالای ۶۵ سال: ۴ درصد

سرهنگ رابعه جوانبخت، رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ، در پایان افزود: با توجه به افزایش نگران‌کننده حوادث رانندگی موتورسواران به‌ویژه در میان جوانان، رعایت اصول ایمنی مانند استفاده از کلاه ایمنی، پرهیز از سرعت غیرمجاز، و حرکت در خطوط مجاز بیش از پیش ضرورت دارد. خانواده‌ها نیز می‌توانند با نظارت بیشتر و آموزش صحیح، نقش مؤثری در کاهش اینگونه حوادث ایفا کنند.

منبع: پلیس

برچسب ها: پلیس ، تصادفات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار