جمعی از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای خارجی با حضور در منطقه ۴ تهران، از نزدیک در جریان ابعاد خسارات وارده به زیرساخت‌های شهری، اماکن مذهبی و اموال عمومی در جریان حوادث تروریستی و آشوب‌های دی‌ماه قرار گرفتند.

باشگاه خبرنگاران جوان- به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۴، این بازدید با همراهی مدیران ارشد وزارت امور خارجه و مسئولان شهرداری منطقه ۴ انجام شد و خبرنگاران خارجی از نقاط آسیب‌دیده از جمله واحد‌های اتوبوسرانی و مساجد بازدید کردند. در جریان این برنامه، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۴ تهران، توضیحات جامعی درباره روند حوادث، نحوه تخریب اموال عمومی و خسارات واردشده به زیرساخت‌های شهری ارائه کرد. 

در این بازدید میدانی، خبرنگاران خارجی از نزدیک آثار به آتش کشیده شدن ۱۴ دستگاه اتوبوس شهری و آسیب‌دیدگی اماکن مذهبی از جمله مسجد ثامن‌الائمه شمیران‌نو و مسجد شهید بهشتی در حدفاصل فلکه دوم و سوم را مشاهده کردند و به گفت‌و‌گو با مسئولان و شاهدان عینی پرداختند. 

معاون شهردار منطقه ۴ با تشریح جزئیات حوادث، بر سازمان‌یافته بودن اقدامات تخریبی و نقش عناصر آموزش‌دیده و نفوذی در ایجاد آشوب و تخریب اموال عمومی تأکید کرد و گفت مردم منطقه هیچ‌گاه به دارایی‌های خود و شهرشان آسیب نمی‌زنند و آنچه رخ داده، نتیجه اقدامات هدفمند تروریستی و خرابکارانه بوده است. 

در ادامه این برنامه، خبرنگاران و تصویربرداران رسانه‌های خارجی ضمن ثبت تصاویر و تهیه گزارش‌های میدانی، از حجم خسارات و ماهیت واقعی حوادث ابراز تأسف کردند و اذعان داشتند واقعیت‌های مشاهده‌شده از نزدیک با روایت‌های منتشرشده در برخی رسانه‌های معاند تفاوت چشمگیری دارد. 

این بازدید با هدف ارائه روایت دقیق، شفاف و میدانی از حوادث اخیر و تبیین ابعاد خسارات وارده به منطقه ۴ تهران برگزار شد و مورد توجه ویژه رسانه‌های بین‌المللی حاضر قرار گرفت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار