
باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - حميد رضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران اظهار داشت: آرد موجود در بازار با کیفیت است و با آردی که هم اکنون به نانواییها ارائه می شود، تفاوت بسیار زیادی دارد.
وی ادامه داد : آرد با کیفیت از نظر بهداشت و طعم بسیار بهتره و طبیعتاً قیمتش هم بالاتر خواهد بود. آردی که در حال حاضر به نانواییها میدن، معمولاً کمی بیکیفیتتره بوده است.
او بیان کرد: دو نوع آرد در بازار وجود دارد که یک نوع آن با کیفیت و دیگری آرد معمولی است به طوری که آرد معمولی از نظر پخت و طعم قابل قبول است، اما به هیچ وجه نمیتواند طعم واقعی نان را به ما منتقل کند.
وی یادآور شد: برای آنکه مردم بتوانند طعم واقعی نان رو بچشند، نیاز به آرد با کیفیت دارند که تفاوتهای بارزی با آردی که الان به عنوان آرد نان استفاده می شود، دارد.
وی با بیان اینکه اتحادیه و اتاق اصناف قیمتی را تعیین کردهاند که تنظیم بازار آن را نمیپذیرد گفت: بخشی از مساله دستوری است که باید اجرا شود و فرمانداری و استانداری تهران آن را اعلام کنند.
رستگار در خصوص اختلاف قیمت نان با نرخ تنظیم بازار گفت::قیمت نان سنگک حدود ۲۰ تا ۳۰ تومان است که در بازار با قیمت تقریباً ۳۰ تا ۴۰ درصد بیشتر عرضه میشود.