کمالی گفت: تورهای طبیعت گردی باید ساماندهی شوند تا از تخریب این منابع بکر خدادادی جلوگیری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان _  احمد کمالی در جلسه ای که با حضور مدیران کل آب منطقه ای و اداره کل امور عشایری استان، معاونین میراث فرهنگی استان و راهداری، جهاد کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی برگزار شد ، گفت: هدف از تشکیل کمیته طبیعت گردی شهرستان، توسعه پایدار گردشگری با رویکرد حفظ آثار طبیعی گردشگری، محیط زیست و منابع طبیعی است.

وی با اشاره به اهمیت فرهنگ سازی بهره وری از آثار طبیعی و گردشگری خدادادی افزود: شهرستان رابر با وجود مناطق بکر گردشگری؛  همچون تخت سرتشتک از ویژگی های متفاوت و منحصربه فردی برخوردار است که باید بیش از پیش در دستور کار مسئولین مربوطه قرارگیرد و ظرفیت سنجی شود و متناسب با ظرفیت آن مناطق به طور اصولی و ضابطه مند مورد استفاده گردشگران قرار گیرد.

فرماندار رابر تصریح کرد:  تورهای طبیعت گردی باید ساماندهی شوند تا از تخریب این منابع بکر خدادادی جلوگیری شود.

مصطفی زینت‌بخش، معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان پیرامون طبیعت گردی تخت سرتشتک  از آثار طبیعی ثبت شده ملی و تخریب های صورت گرفته از سوی برخی گردشگران گفت: تخت سرتشتک  یکی از آثار بکر طبیعی و منطقه ویژه گردشگری ثبت شده  استان کرمان است و این ظرفیت را دارد که با مشارکت بخش خصوصی ساماندهی شود.

وی افزود: هم اکنون با پیگیری فرماندار و اداره کل میراث فرهنگی استان با توجه به شرایط اقلیمی و بدون خسارت به مسائل زیست محیطی در حال مطالعه یک طرح مدون هستیم و
به توافق رسیدیم مطالعات اولیه طرح هر چه سریع تر انجام شود.

 وی بیان داشت: چون قبلا در این حوزه، سرمایه گذاربخش فرماندار رابر تصریح کرد:  تورهای طبیعت گردی باید ساماندهی شوند تا از تخریب این منابع بکر خدادادی جلوگیری شود. ورود کرده باید جلسات حقوقی سرمایه گذارقبلی تشکیل و پس از تعیین تکلیف موضوعات قبلی بتوانیم راهکار برون رفت از شرایط بحرانی را انجام دهیم.

زینت بخش گفت: ما به دنبال راهکارهای علمی و فنی با جذب سرمایه گذاربخش خصوصی و عمومی و دولتی هستیم تا بتوانیم  به صورت تفاهمنامه ای این موضوع را حل و فصل کنیم.

منبع: میراث کرمان 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.