یک جوان فلسطینی ۲۷ ساله در غزه به دلیل قطحی که رژیم اسرائیل در این باریکه به راه انداخته است با ۱۵ کیلو وزن از دنیا رفت.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - عادل فوزی ماضی، جوان فلسطینی ۲۷ ساله فلسطینی با بدنی خسته از گرسنگی و تبدیل شدن به پوست و استخوان، در بیمارستان الناصر در خان یونس، جنوب غزه، درگذشت و به یکی دیگر از قربانیان محاصره خفقان‌آور رژیم تروریستی اسرائیل و قحطی متعاقب آن که در سراسر نوار غزه گسترش یافته است، تبدیل شد.

بدن عادل در بستر مرگ، در حالتی مچاله شده، با شکم فرورفته، استخوان‌های بیرون‌زده و چهره‌ای رنگ‌پریده قرار داشت. هیکل نحیف او گواهی بر گرسنگی بود که اسرائیل از روی عمد به فلسطینی‌ها در نوار غزه تحمیل کرده است، در حالی که بیمارستان‌ها قادر به ارائه حتی ابتدایی‌ترین مراقبت‌ها نیستند و به دلیل کمبود تجهیزات پزشکی و بشردوستانه، در بحبوحه نسل‌کشی که توسط تل‌آویو انجام می‌شد، فلج شده‌اند.

خانواده مرد جوان متوفی هرگز تصور نمی‌کردند که او به این نقطه برسد. به گفته اسماعیل ماضی، پسرعموی او، وزن او قبلا حدود ۵۰ کیلوگرم بود و سپس به ۱۵ کیلوگرم کاهش یافت.

اسماعیل گفت: «عادل به هپاتیت مبتلا شد و سلامت او به دلیل سوءتغذیه، محاصره و ظلم و ستم رو به وخامت گذاشت. او به درمان دسترسی نداشت و ما قادر به تهیه غذا، دارو یا آب تمیز برای او نبودیم.»

او افزود: «اگر گذرگاه باز بود و امکانات درمانی فراهم بود، عادل به این وضعیت نمی‌رسید. وزنش رو به کاهش بود، امکانات درمانی در دسترس نبود، آب آشامیدنی‌اش نامناسب بود و هیچ‌کس به تماس‌های ما پاسخ نمی‌داد.»

اسماعیل ادامه داد: ما هرگز تصور نمی‌کردیم که عادل در سن ۲۷ سالگی به این حالت (استخوان بندی) برسد و ۱۵ کیلوگرم وزن داشته باشد.

هفته گذشته، برنامه جهانی غذا هشدار داد که به دلیل محاصره مداوم نوار غزه توسط رژیم تروریستی اسرائیل، «یک سوم فلسطینی‌های غزه چندین روز است که چیزی نخورده‌اند».

راس اسمیت، مدیر آمادگی و واکنش اضطراری در این آژانس سازمان ملل، در بیانیه‌ای گفت: «بحران گرسنگی در غزه به سطح بی‌سابقه‌ای از ناامیدی رسیده است، به طوری که یک سوم جمعیت برای چند روز متوالی بدون غذا به سر می‌برند.»

منبع: آناتولی

برچسب ها: نسل کشی ، جنگ غزه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
امجد
۱۱:۲۷ ۱۰ مرداد ۱۴۰۴
بعضی وقتها آدم فکر میکنه هیتلر خیر مطلق بود که متاسفانه در مبارزه با شر جهان شکست خورد.چون خوب شناخته بود این قوم رو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۹ ۰۹ مرداد ۱۴۰۴
عکس رو که دیدم جا خوردم. یا خداااااااااا. دیگه نمی دونم چی بگم و چی بنویسم. اینقدر ظلم به این مردم می شه که دیگه عاجز شده ایم
آخرین اخبار