
باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - به گزارش شبکه کان اسرائیل، بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، در حال تلاش برای کاهش تنش بین رؤسای جمهور آمریکا و روسیه — دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین — است.
بر اساس منابع مطلع، نتانیاهو چندین تماس تلفنی با پوتین داشته و در عین حال ارتباط منظم خود با ترامپ را حفظ کرده است.
این گزارش پس از آن منتشر شد که ترامپ دستور استقرار دو زیردریایی هستهای را صادر کرد. این تصمیم در پاسخ به اظهارات دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت روسیه بود که ظاهراً تهدید کرده بود مسکو ممکن است از سیستم کنترل تسلیحات اتمی «پریمتر» علیه آمریکا استفاده کند.
روسیه همچنین هشدار داد ممکن است موشکهای کوتاهبرد و میانبرد خود را مستقر کند.
همزمان تأیید شد که استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا به خاورمیانه، این هفته قبل از مهلت تعیینشده توسط ترامپ برای پایان عملیات نظامی روسیه در اوکراین، به مسکو سفر خواهد کرد.
تنشهای اخیر پس از تشدید گفتمانهای تهاجمی بین دو قدرت هستهای جهانی افزایش یافته است.
پیگیری این مذاکرات در روزهای آینده حائز اهمیت خواهد بود، بهویژه با توجه به سفر قریبالوقوع نماینده آمریکا به مسکو و مهلت ترامپ به روسیه.
منبع: خبرگزاری فرانسه