حجت‌الاسلام علی‌اکبری می‌گوید در اسنپ‌بک و امثالهم اگرچه دستگاه دیپلماسی وظیفه خود را انجام می‌دهد، اما تحریم‌های فلج‌کننده یک بازی است و ملت ما فریب نمی‌خورد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - حجت‌الاسلام محمدجواد حاج‌علی‌اکبری خطیب موقت نمازجمعه تهران در بخشی از خطبه‌ اول نمازجمعه این هفته که در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: وظیفه آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها، هنرمندان و ما‌ به‌عنوان ائمه جمعه در زیست عفیفانه مهم است.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه بیان کرد: وقتی بعضی بی‌حجاب‌ها و شل‌حجاب‌ها به‌دلیل بدعملی ما در روز واقعه به کمک نظام می‌آیند چه پیام روشنی دارند.

خطیب موقت نمازجمعه تهران اظهار کرد: تا سخن از عفاف و حجاب می‌آید ذهنشان به مواجهه معطوف می‌شود، اما مسئله توصیفی و تبیینی است. ما به یک صف‌آرایی در برابر شبیخون بنیان‌کن نیاز داریم و باید این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.

حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری گفت: امروز کار ما راحت است چون ابرنکبت عالم پرچم هرزگی را در دست گرفته است و نتانیاهوی نسل‌کش طرفدار زنان و دختران ما شده و مردم ما را به بی ‌عفتی و هرزگی دعوت می‌کند؛ اینجاست که ملت ما در برابر این چالش فرهنگی می‌ایستد و با اراده محکم این اشتباه ر اصلاح خواهیم کرد.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه تصریح کرد: یک گوشه هم کسانی هستند که مزدور دشمن هستند و چه در داخل و چه در خارج از اینها مواجب می‌گیرند و وطن‌فروش‌های بی‌وطن به‌دنبال هرزگی هستند که نه نصیحت قبول می‌کنند و نه نصیحت‌پذیر هستند لذا فقط باید با قدرت سخت در مقابلشان ایستاد و این غده‌های سرطانی را جراحی کرد. 

خطیب موقت نمازجمعه تهران در خطبه دوم گفت: ما به پهلوانان رشید تیم ملی کشتی که قلب رهبر انقلاب و مردم را شاد کردند و آن آفرین را از رهبر عزیزمان دریافت کردند خداقوت می‌گویم. مهمتر از قهرمانی شما در جهان آن رفتار شایسته شما که آقا فرمودند آمیزه قدرت و معنویت آفریده شود، بود.

حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری اضافه کرد: این افتخارات پشت سر هم هستند و عادی شده، اما ما خوب تکریم نمی‌کنیم و باید اینها را گفت و افتخار کرد و ما به وجود عزیزمان افتخار می‌کنیم.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه تصریح کرد: از ابتکار هوشمندانه دستگاه قضایی خیلی تشکر می‌کنم. در ایام ولادت پیامبر عزیزمان عفو معیاری یک ابتکار بود که هفتاد هزار نفر را در بر گرفت و خیلی اتفاق زیبایی بود و در سطح بین‌المللی برای ما افتخار آورد و حکایتی بود از تشخیص‌های درست و از رئیس قوه قضاییه، همکارانش و عنایت رهبر انقلاب تشکر می‌کنیم.

خطیب موقت نمازجمعه تهران بیان کرد: هفته دفاع مقدس یک گنج بی‌پایان از ارزش‌های به‌روز شده را مورد هدف قرار داد و ملت ایران می‌تواند تاریخ خود را با گنجینه دفاع مقدس بسازد و این میراث جاودانی را در اختیار ملت ما قرار دادند. با همین دست فرمان شهدا، مجاهدان و سرداران شهید این راه پر بهجت را مردم ایران ادامه می‌دهد و نتیجه دفاع مقدس اول را در دفاع مقدس دوم دریافت کردیم.

حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری اظهار کرد: پیروزی بزرگی که مردم در دفاع مقدس دوم در برابر استکبار جهانی به‌دست آوردند. در دفاع مقدس اول صدام دیوانه را آمریکا، ایادی‌اش و شوروی جلو انداختند همان‌ها آمدند و سگ هار خود را جلو اندختند و خود ابرنکبت به میدان آمد که فیتیله پیچ و مچاله شد مثل همان کشتی‌گیر امریکایی که جوان عزیز ما به خاک مالید، این گنده لات را هم مردم به خاک مالیدند.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه بیان کرد: اگرچه ما در این سری فرماندهان بزرگ از نسل همان فرماندهان دفاع مقدس اول را از دست دادیم که وقتی اسم سلامی، رشید و حاجی زاده را می‌برید غم همه دلمان را می‌گیرد، اما خجستگی این است که فرهنگ دفاع قدس به یاری ما آمد.

خطیب موقت نمازجمعه تهران عنوان کرد: دفاع مقدس اول را با خدایی‌ترین رهبر جهان به آن پیروزی بزرگ دست یافتم و همین اتفاق در دفاع مقدس دوم افتاد که باز هم جمال و جلال ولایت بود. ملت‌های جهان این سرمایه ملت ایران را دیدند و این وحدت و و مردمی بودن ملت باعث پیروزی شد.

حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری اظهار کرد: الان که دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه بازگشایی می‌شود همه باید به فرهنگ مقاومت برگردند و فرهنگ دفاع مقدس به ما یاری می‌کند. 

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گفت: در عرصه دیپلماسی تحرک خوبی برقرار است و از رئیس‌جمهور و وزیر خارجه و شورای عالی امنیت ملی تشکر می‌کنیم که یک جبهه متحد ایجاد کردند و امیدواریم با دقت و احتیاط در مذاکرات عمل کنند.

خطیب موقت نمازجمعه تهران تاکید کرد: در اسنپ‌بک و امثالهم اگرچه دستگاه دیپلماسی وظیفه خود را انجام می‌دهد، اما تحریم‌های فلج‌کننده یک بازی است و ملت ما فریب نمی‌خورد. 

حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری بیان کرد: رهبر انقلاب گفتد فضای نه جنگ و نه صلح نه بلکه باید کار کنیم و تا اینجا که آمدیم با اعتماد به جوانان و استعدادهای نسل جوان آمدیم و این راه را می توانیم ادامه دهیم.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه اظهار کرد: این کشتی‌هایی که به سمت غزه می‌رود خیلی کار پرمعنایی است و از 54 ملیت کشتی‌ها را حرکت دادند که دائم به آن افزوده می‌شود. مرد و زن از جان گذشته و جوان و پیر به سمت غزه حرکت کردند که این را به نمادهای بیداری در دانشگاه‌های جهان اضافه کنید.

خطیب موقت نمازجمعه تهران گفت: این آزادگان برای مردم غزه در انگلیس کنسرت برقرار می‌کنند و در همه جا موج بیداری خود را نشان می‌دهد. به مردم غزه افتخار می‌کنیم مخصوصا یمن قهرمان که ضربه‌های کاری خود را به این رژیم نجس شلیک می‌کند و ماشین جنگی اینها در غزه زمین‌گیر خواهد شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۳
در انتظار بررسی: ۹۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۵ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
به خاطر اینه که سفره شما پره گوشت هست و سفره ما فقط آب و نان

وگرنه برای شما هم فلج کننده میبود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۹ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
مذاکره، مشکل ما با آمریکا را حل نمی‌کند.
مذاکره، مشکل ما با اروپا را حل نمی‌کند.
انتظار برای حل مشکلات توسط آمریکا و اروپا اشتباه است.
اگر انتظار داریم آمریکا یا اروپا مشکلات ما را حل کنند اشتباه می‌کنیم.
آمریکا یا اروپا مشکلات ما را حل نمی کنند.
از سال 1357 تاکنون برای همه مردم ایران ثابت شده است پس مذاکره ایران با آمریکا و اروپا غلط و اشتباه بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۷ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
ولی برای شما حسابی گیج کنندس
از یه طرف میگین بازیه از یه طرف میگین فلج کننده
در واقع
برای شما بازیه ولی برای مردم فلج کنندس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۱ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
برای شما بازیست برای مردم بیچاره پر از گرسنگی وفقره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۵ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
اسنبک میکانیزم ماشه برای شما آقایون شوخی و کاغذ پاره و کاغذ بازی هست اما برای کسانیکه بیمار صعب‌العلاج دارند باید داروی گرون بخرند و کارگری که روز مزدی هست یا برای کارمندان که دوشیفته کار میکنند تا زندگی شون را بگذرانند با بچه های مدرسه ای که کلی هزینه مدرسه شون میشود اسنبک خیلی فشار هست مثلا قانون کشور آموزش پرورش باید رایگان باشه که نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۰ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
هر کسی از گذر سالها عمر و زندگیش به عنوان یک تجربه استفاده نکرده باید بداند که احمقی در هدر دادن فرصت های گرانمایه آی است که دیگر تکرار نخواهد شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۹ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
غرب گرایان وغرب گدایان بدنبال رعب ووحشت درون کشور هستند تا هرطور شده تسلیم آمریکا شویم. البته کور خوانده اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۷ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
۴ تا غذا گرفتم ۱.۵ میلیون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۶ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
دهک ده هستی خخخخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۹ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
آژانس مورد اعتماد ما نیست و از سال 1392 تاکنون هم نبوده است.
همکاری ایران با آژانس هیچ فایده ای، نتیجه ای، سودی و ارزشی برای مردم ایران و کشور ایران ندارد و از سال 1392 تاکنون هم نداشته است.
و هم عامل اصلی حمله تأسیسات هسته ای ایران و بمباران شهرهای ایران و ترور نظامیان و... بوده است.
پس شورای امنیت ملی از سال 1392 تاکنون هنوز هم و باز هم از خیانت آژانس درس عبرت نگرفته است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۳ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
غرب غده سرطانی جهان است.
رژیم اسرائیل غده سرطانی منطقه است.
کشورهای اسلامی خودشان شریک جنایات اسرائیل، غرب و مزدورانشان در غره هستند.
Iran (Islamic Republic of)
ایرانیان از سال 1359 تاکنون قربانی تروریست‌های مورد حمایت آمریکایی‌ها هستند
۱۵:۱۹ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
ایرانیان از سال 1359 تاکنون قربانی تروریست‌های مورد حمایت آمریکایی‌ها هستند
که ایرانیان هم قربانی و هم قهرمان مبارزه با تروریست‌هایی هستند که از سوی آمریکایی‌ها ایجاد و حمایت شده‌اند.
جمهوری اسلامی ایران گزارش سالانه کشوری تروریسم آمریکا را بدلیل فرافکنی آشکار، بی صداقتی محض و معیارهای دوگانه این رژیم در مبارزه با تروریسم کاملاً مردود و محکوم می داند.
رژیم ایالات متحده آمریکا بعنوان بزرگترین حامی تروریسم دولتی و حامی اصلی رژیم متجاوز و اشغالگر صهیونیستی در جایگاهی نیست که داعیه مقابله با تروریسم و قضاوت در این زمینه را داشته باشد.
ترامپ نیز در مبارزات انتخاباتی صریحا اعتراف کرد که دولتهای قبلی آمریکا داعش و گروههای تروریستی دیگر را بوجود آوردند.
جمهوری اسلامی ایران بعنوان بزرگترین قربانی اقدامات تروریستی که عموما با حمایت مستقیم و غیر مستقیم دولت آمریکا انجام پذیرفت و با بیش از 18 هزار شهیدی که در این راه تقدیم کرده است همواره در خط مقدم مقابله با تروریسم در سطح جهانی و منطقه ای قرار دارد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۹ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
توافق ایران و آژانس مورد تأیید کمیته هسته‌ای شورای عالی امنیت ملی/ و باز هم 100 درصد غلط و اشتباه است.
آژانس به دنبال نظارت هسته ای نیست و تاکنون هم نبوده است و فقط به دنبال جاسوسی برای آمریکا، سه کشور اروپایی و اسرائیل بوده است و از سال 1392 تاکنون هم برای همه مردم ایران ثابت شده است.
و این در حالی است که متأسفانه آژانس خودش عامل اصلی مشکلات برنامه صلح آمیز هسته ای و هم برجام بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
آمریکا، کشوری نوظهور و طلبکار از همه کشورهای جهان
۱۵:۱۹ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
آمریکا، کشوری نوظهور و طلبکار از همه کشورهای جهان
با وجود سابقه ۳۰۰ ساله و یکصد سال جنگ داخلی، آمریکا برای کشوری با تمدن ۵۰۰۰ ساله مانند ایران شاخ و شانه می‌کشد و انتظار دارد ایران گوش به فرمان او باشد. امام خمینی(ره) آمریکا را «شیطان بزرگ» معرفی کردند و این کشور طی دو قرن حضور مداخله‌جویانه در منطقه خاورمیانه داشته است؛ اما دفاع مقدس ۱۲ روزه ایران نشان داد که باید در برابر تهدیدهای آمریکا واکنش قاطع نشان داد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۸ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
بر سر منافع ملی با هیچ کس شوخی نداریم
انگلیس، فرانسه و آلمان بار دیگر نشان دارند که قابل اعتماد نیستند.
اروپا هیچ گاه به تعهدات خود پایبند نیست.
گروسی لکه ننگ تاریج آژانس انرژی اتمی است.

اقدام اسرائیل جنایتکار وحشیانه است.
حمله رژیم صهیونیستی جنایتکار به ایران با هماهنگی آمریکا جنایتکار انجام شد.
حمله رژیم صهیونیستی جنایتکار به ایران با چراغ سبز دولت وحشی آمریکا جنایتکار صورت گرفت.
رژیم صهیونیستسی جنایتکار بزرگترین تهدید علیه صلح و امنیت منطقه است.
اقدامات اسرائیل جنایتکار تهدیدی برای کل خاورمیانه است.
آمریکا جنایتکار شریک کامل جنایات اسرائیل جنایتکار است.
این جنایت و حشیانه صهیونیست ها جنایتکار بدون پاسخ نخواهد ماند.
تجاوز اسرائیل جنایتکار به ایران تحت حمایت غرب جنایتکار صورت گرفت.

مشکل اصلی ما برخی کشورهای عربی و هم برخی کشورهای به اصطلاح اسلامی بوده است که متأسفانه همه جانبه با آمریکا جنایتکار، اروپا جنایتکار و اسرائیل جنایتکار همکاری می کنند.

پرونده غرامت ایران از جنگ تحمیلی هشت ساله همچنان باز است ولی اما متأسفانه از سال 1367 تاکنون اقدام موثری برای پیگیری، بررسی و رسیدگی حقوقی جنگ تحمیلی هشت ساله انجام نشده است چرا؟
مذاکره ایران با آمریکا، کشورهای اروپایی و... از سال 1392 تاکنون هیچ ارتباطی و ربطی دفاع به حقوق ملت ایران ندارد.
مذاکره از سال 1392 تاکنون به نفع مردم ایران و کشور ایران نبوده است.
آمریکا فقط زبان زور می فهمد.
اروپا فقط زبان زور می فهمد.

از سال 1394 تاکنون هزینه کردن برای مذاکره و برجام غلط و اشتباه بوده است.
مشکل اصلی ایران با آمریکا و هم اروپا در مذاکره هیچ ارتباطی و ربطی برنامه هسته ای ایران و برجام ندارد چون به خاطر که مشکل اصلی آمریکا و هم اروپا با ایران در سال 1332 آغاز شده است، نه در سال 1392



ترامپ جنایتکار، آمریکا را به اسرائیل دوم تبدیل کرده است.

و این در حالی است که رافائل گروسی بی ادب مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مورد سلاح اتمی متهم است و نه مدعی چون به خاطر که تاکنون در مورد بمب اتمی آمریکا، کشورهای اروپایی، رژیم صهیونیستی و... سکوت اختیار کرده است چرا؟

ترامپ جنایتکار در مورد سلاح اتمی متهم است و نه مدعی چون به خاطر که تاکنون در مورد بمب اتمی آمریکا، کشورهای اروپایی، رژیم صهیونیستی و... سکوت اختیار کرده است چرا؟
گروسی تهدید کرد؛ من از ایران می‌خواهم که فوراً همکاری کند | ایران یا به سؤالات پاسخ نداده یا... | انباشت سریع اورانیوم با غنای بالا نگران‌کننده است
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در آغاز نشست شورای حکام با تکرار ادعاهای سیاسی درباره برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان، تصریح کرد که حل‌وفصل مسائل باقیمانده در حوزه پادمان‌ها با ایران تنها از مسیر دیپلماسی میسر است.
رافائل گروسی بی ادب شورای حکام را به اسرائیل دوم تبدیل کرده است.
عراقچی دیگر حق ندارد با گروسی خیانتکار مذاکره، گفت وگو و همکاری کند.
من از ایران می‌خواهم که دیگر درباره برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان، با خیانتکاران و جنایتکاران مذاکره، گفت وگو و همکاری نکند.
و این در حالی است که متأسفانه ایران تنها کشوری است که از سال 1392 تاکنون در باره صلح آمیز هسته ای در مذاکره با خیانتکاران و جنایتکاران همه جانبه همکاری کرده است.
عملکرد و رفتار دوگانه گروسی خیانتکار 100 درصد فقط عامل اصلی مشکل توافق هسته ای و برجام بوده است.
مذاکره ایران در باره برنامه هسته‌ای ایران با آمریکا، کشورهای اروپایی، روسیه، چین و ژاپن از همان اول غلط و اشتباه بود مقصر اصلی دولت حسن روحانی خیانتکار بوده است.
مشکل اصلی آمریکا و متحدانش از طریق مذاکره حل وفصل نخواهد شد و حل وفصل نمی شود و از سال 1392 تاکنون هم برای همه مردم ایران، منطقه خاومیانه و جهان ثابت شده است.
آمریکا و متحدانش از سال 1332 تاکنون با ملت ایران دشمن بودن و هنوز هم هستند.
آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد همان نتیجه مذاکره عراقچی و... با خیانتکاران و جنایتکاران از سال 1392 تاکنون بوده است.

مذاکره ایران با آمریکا و هم غرب از سال 1392 تاکنون به نفع مردم ایران و کشور ایران نبوده است.
مذاکره 100 درصد فقط به نفع دلار نجس آمریکا جنایتکار بوده است.
که فعالیت‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ایران به طور کامل باید تعطیل شود.
گروسی هم ثابت کرد و نشان داد که نماینده آمریکا، غرب و اسرائیل بوده است.
ایران هم نباید با گروسی همکاری کند.
امکان پیشرفت در مذاکرات وجود ندارد ایران باید مذاکرات عمان و رم را تعطیل کند.
آمریکا، اروپا، آژانس، هر سه نوکر رژیم صهیونیستی هستند.
حمله به کشتی مادلین آدم‌ ربایی و نقض قوانین بین‌ الملل است ولی اما متأسفانه سران بی ادب رژیم صهیونیستی درک نمی کنند، نمی کنند، نمی فهمند و توجه نمی کنند.
Iran (Islamic Republic of)
از ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون؛ وام‌ فوری ویژه بانک رفاه برای بازنشستگان | بدون ضامن و با سود پایین / و باز هم ۱۰۰ درصد فقط دروغی بزرگی است
۱۵:۰۰ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
از ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون؛ وام‌ فوری ویژه بانک رفاه برای بازنشستگان | بدون ضامن و با سود پایین / و باز هم ۱۰۰ درصد فقط دروغی بزرگی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۷ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
سلام برای‌ شما بازی هستش ولی پدر ملت درمیاره
گوشت کیلویی ۸۰۰هزار تومان
۱۲
آخرین اخبار