از زمان اعلام پایان جنگ در نوار غزه، رژیم صهیونیستی دست به ۴۷ مورد نقض جدی آتش‌بس زده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - دفتر رسانه‌ای فلسطین در غزه امروز شنبه اعلام کرد که از زمان اعلام پایان جنگ در این باریکه، رژیم اسرائیل، دست به ۴۷ مورد نقض مستند و جدی آتش‌بس زده است.

این اقدامات که نقض آشکار توافق آتش بس و پایان جنگ و قواعد حقوق بین‌الملل بشردوستانه محسوب می‌شود، شامل تیراندازی مستقیم به سوی غیر نظامیان، حملات عمدی و بازداشت تعدادی از شهروندان غیرنظامی بوده است.

این دفتر تاکید کرد که این حملات "اسرائیل" با استفاده از خودرو‌های نظامی و تانک‌های مستقر در اطراف مناطق مسکونی، جرثقیل‌های برقی مجهز به سنسور و سیستم هدف‌گیری از راه دور و همچنین پهپاد‌های (از نوع کوادکوپتر) که به طور مداوم بر فراز مناطق مسکونی پرواز کرده و اقدام به تیراندازی و هدف‌گیری مستقیم غیرنظامیان می‌کنند، صورت گرفته است.

این نقض‌ها در تمام استان‌های نوار غزه بدون استثنا رصد شده است که نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی، به توقف تجاوزات خود پایبند نبوده و به سیاست کشتار و ترور علیه مردم فلسطین ادامه می‌دهد.

بر اساس این بیانیه، از زمان صدور تصمیم توقف جنگ، ۳۸ شهید و ۱۴۳ مجروح در پی این نقض‌های مداوم به ثبت رسیده‌اند.

دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین، رژیم تل آویو را مسئول کامل این نقض‌ها دانسته و از سازمان ملل و طرف‌های ضامن توافق خواستار مداخله فوری برای وادار کردن اسرائیل به توقف تجاوزات مستمر و حفاظت از غیرنظامیان بی‌دفاع در نوار غزه شده است.

منبع: مرکز اطلاع رسانی فلسطین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمود
۲۰:۱۹ ۲۶ مهر ۱۴۰۴
انشالله نابودی صهیون را جشن بگیریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۶ ۲۶ مهر ۱۴۰۴
تیتر بزنید اقلام خوراکی تو یماه چند بار گرون شدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۲ ۲۶ مهر ۱۴۰۴
بیکارین هی میشمورین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۸ ۲۶ مهر ۱۴۰۴
هیتلر وقت زیادی صرف مطالعه صهیونیست ها کرده و در نتیجه میگه که اینا به صورت ژنتیکی مشکل دارن و درست بشو نیستند. ما هم به همین نتیجه رسیدیم. کل دنیا به این نتیجه رسیدن.
آخرین اخبار