امور پرورش و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد گفت: بنابر آمار در ایران به طور متوسط ۹۰۰ تا ۹۴۰ هزارتن گوشت قرمز تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - طاهری یگانه مشاور امور پرورش و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد در برنامه صبح بخیر ایران گفت: ایران دارای اقلیم های متنوع است که این موضوع امکان را فراهم‌ آورده که ما می توانیم مزارع مختلف در فصول را داشته باشیم و با برداشت علوفه از این مزارع برای دامپروری می توان استفاده کرد.

به گفته وی، در ایران به طور متوسط ۹۰۰ تا ۹۴۰ هزارتن گوشت قرمز تولید می کنیم و به طور کلی وضعیت تولید باثبات است.

طاهری یگانه ادامه داد: تولید اقتصادی به راندمان های شیر و گوشت بر می‌گردد، در یک سیستم روستایی باید دام‌ متناسب با آن سیستم و اقلیم را داشت. براین اساس متناسب با سیستم پرورشی دام های مختلفی داریم.

این مقام مسئول با بیان اینکه ایران در بخش گاو شیری صنعتی جزء ۴ تا ۵ کشور مطرح بزرگ دنیاست، افزود: در بخش گوسفند و بز، وزارت جهاد برنامه های بهبود راندمان تولید مثل را دارد که به افزایش تولید کمک می کند.

مشاور امور پرورش و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد با اشاره به برنامه های وزارت جهاد در راستای ارتقای امنیت غذایی تصریح کرد: یکی از برنامه های وزارت جهاد کشاورزی آن است که زنجیره های تولید و تامین را ایجاد و توسعه دهد. اتحادیه های پرورش دام و دامپروری به سمت زنجیره های تولید می آیند تا محصول با قیمت مناسب بدست مصرف کننده برسد.

وی گفت: یکی از اقدامات وزارت جهاد با همکاری ستاد فرمان امام در ۶ استان ۲ میلیون راس گوسفند و بز را تحت پوشش آوردند و افزایش تولید را برای آنها برنامه ریزی کردند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار