سخنگوی اتحادیه نانوایان سنتی استان تهران گفت: قاچاق آرد نانوایی به قنادی‌ها بعید است؛ تفاوت کیفیت مانع مصرف غیرمجاز می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان؛ میثم ايران نژاد - امیر کرملو، سخنگوی اتحادیه نانوایان سنتی استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اظهار داشت:قاچاق آرد نانوایی به قنادی‌ها بعید است؛چراکه تفاوت کیفیت مانع مصرف غیرمجاز می‌شود.

وی در مورد  نوع آرد نانوایان گفت: نانوایان معمولاً از آردی با درصد پروتئین بین ۱۲ تا ۱۸ درصد استفاده می‌کنند و آرد ۱۲ درصد، معمولاً برای نان سنگک مناسب است.

کرملو افزود: قنادان از آرد نول و آرد با درصد پروتئین ۲۱ درصد استفاده می‌کنند. این نوع آرد برای تهیه انواع شیرینی‌ها و کیک‌ها بسیار مناسب است.

او بیان کرد:به‌طور کلی، انتقال آرد نانوایی به قنادی‌ها به دلیل تفاوت در نیازهای تولیدی، مناسب نیست. آرد نانوایی (مانند آرد ۱۵ و ۱۸ درصد) برای تهیه شیرینی‌ها و کیک‌ها کارایی لازم را ندارد و ممکن است کیفیت محصولات نهایی را تحت تأثیر قرار دهد.

وی افزود: در نتیجه، قاچاق آرد به قنادی‌ها می‌تواند مشکلاتی را به‌وجود آورد و این موضوع باید به‌دقت بررسی شود. 

 

 

برچسب ها: نان ، قیمت نان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۱۳:۵۰ ۱۲ آذر ۱۴۰۴
داداش تبدیل میکنند
-
ناشناس
۱۲:۰۱ ۱۲ آذر ۱۴۰۴
به هر طرف نگاه میکنیم صغیر تا کبیر دزد شدن
United States of America
ناشناس
۱۰:۱۳ ۱۲ آذر ۱۴۰۴
معلوم میشه خودش رییس بانده
-
ناشناس
۰۹:۴۵ ۱۲ آذر ۱۴۰۴
اگر افاغنه و کلا بربر دوستان از ایران بیرون کنین مشکل حل میشه
-
ناشناس
۰۹:۴۳ ۱۲ آذر ۱۴۰۴
غذای دامها از کجا بیاد .نون برادران افغغان چی
-
ناشناس
۰۹:۴۲ ۱۲ آذر ۱۴۰۴
کیک یزدی با ارد بربری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۲ ۱۲ آذر ۱۴۰۴
??
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۶ ۱۲ آذر ۱۴۰۴
پاشو برو ببین چطور واسه یه نون کنجدی سه تا نون ساده کارت میکشن نونوایی ها و سهمیه آرد دریافتیش رو آزاد به افاغنه بصورت غیر مجاز توی روز روشن میفروشن
آخرین اخبار