نماینده مجلس می‌گوید قطعی گاز صنایع در فصل زمستان با تأخیر انجام می‌شود و اگر برودت هوا بیشتر شود، چون به میزان کافی گاز نداریم، این اتفاق خواهد افتاد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - حجت‌الاسلام سید جواد حسینی‌کیا نایب‌رئیس اول کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره احتمال قطعی گاز صنایع در فصل زمستان گفت: با جلساتی که کمیسیون صنایع با مسئولان گاز کشور داشته، این کار با تأخیر انجام می‌شود چون میزان گازی که الان به شبکه تزریق می‌شود با میزان مصرفی که وجود دارد هم‌خوان نیست؛ یا باید برویم گاز خانگی را قطع کنیم و یا باید به سراغ قطع گاز صنایع برویم.

نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس اظهار کرد: الان به بخشی از صنایع توصیه کرده‌اند از مازوت استفاده کنند؛ مثل سیمانی‌ها و پتروشیمی‌ها که الان در اولویت کاهش سهمیه گاز قرار گرفته‌اند که تا همین هفته ۱۰ میلیون مترمکعب، سهمیه‌شان را کاهش داده‌اند، برای اینکه چون هوا سرد شده، شبکه خانگی با افت فشار مواجه نشود لذا دارند تدبیر می‌کنند و هرچه هوا اجازه بدهد، کمتر قطعی گاز صنایع را خواهیم داشت و اگر برودت هوا بیشتر شود چون به میزان کافی گاز نداریم، این اتفاق خواهد افتاد. 

این نماینده مجلس می‌گوید آن کاری که مهم است و کمیسیون صنایع در این عرصه پیگیری کرده است اینکه ما پتروشیمی‌ها را جمع کردیم و گفتیم بیایند در بالادست سرمایه‌گذاری کنند و خودشان از چاه نفت برای خودشان گاز استخراج کنند. این سهمیه گازی که الان در اختیار آنهاست عملاً آزاد می‌شود و ظرفیت کشور را پاسخ‌گو خواهد بود. این اتفاق دارد می‌افتد و شاید یک کمی زمان ببرد، اما در آینده این مشکل هم به‌صورت کلیدی حل خواهد شد. 

حجت‌الاسلام حسینی‌کیا در پاسخ به این سوال که آیا قطعی گاز به بخش خانگی هم کشیده می‌شود؟، گفت: نه، به خانگی فعلاً نه؛ اصلاً نگاه بر این نیست که در بخش خانگی قطعی گاز داشته باشیم. 

نایب‌رئیس اول کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره ذخیره‌سازی گاز بیان کرد: ذخیره‌سازی هم انجام داده‌ایم و به همین دلیل تا الان هیچ واحدی را قطع نکرده‌ایم.

این نماینده مجلس درباره مازوت‌سوزی گفت: مازوت‌سوزی در برخی جا‌ها که مشکل داشتیم چون مخازن محدود است و بیست روز را پاسخ می‌دهد، انجام می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۷ ۳۰ آذر ۱۴۰۴
تازه آمدن در کشور چهار فصل در منطقه سردسیر تندتند مجوز گلخانه می دهند باز مجوز چاه های آبی که داد آید میشود هم کشاورز زیان می کنند هم کبود گاز بگرد تا بگردیم شماکه نیستید گناه گرد شما می اندازند بس
Iran (Islamic Republic of)
اصغر‌شرفی
۰۱:۱۲ ۳۰ آذر ۱۴۰۴
گاز‌نداریم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۴ ۲۸ آذر ۱۴۰۴
هی فکر می‌کردند چرا قطع نمیشه. بالاخره قطع میشه. اخیش
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۳:۳۶ ۲۸ آذر ۱۴۰۴
چرا به اندازه کافی گاز نداریم؟ دو یا سه کشور اول دارای منابع گاز دنیا هستیم باز هم گاز کاقی نداریم.
United States of America
عبد
۰۷:۰۲ ۲۸ آذر ۱۴۰۴
گاز به عراق رایگان میدین قطع کنید برا چی گاز عراق قطع نمیشه جرا از مردم ایران میکنید برای اعراب عراق جرا باج میدین به کشور های همسایه این قانون را کی نوشته خودمون گاز نداریم اولویت مردم عراق هستن به ریشمونم بخندن بگن ایران پول گاز ما را نمیگیره
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۳:۰۸ ۲۷ آذر ۱۴۰۴
سلام
Iran (Islamic Republic of)
یک مستمری بگیر
۱۱:۳۵ ۲۷ آذر ۱۴۰۴
حاج آقا شما از صنعت چه درکی داری که معاون کمسیون صنایع مجلس شدی ؟ آیا فکر نمی کنی به ایران و صنعت خیانت می کنی ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۸ ۲۷ آذر ۱۴۰۴
از گرانی برنج مردم جو بخورند
از مصرف گاز مردم چکار کنند بمیرند از سرما چ منت دارید بگذارید سر مردم
تو کدام نماینده مردم هستی ۳ درصد بیشتر هستی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۲ ۲۷ آذر ۱۴۰۴
تو باید الان روضه بگی نه اینکه در مورد گاز و صنایع نظر بدی مملکت نیس که هر کی به هرکیه!
Iran (Islamic Republic of)
داود
۲۰:۵۶ ۲۶ آذر ۱۴۰۴
یه جوری میگه که انگار چه لطف بزرگی در حق مردم کردن و الان باید سپاس گذارشون باشیم ???
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۳:۰۹ ۲۷ آذر ۱۴۰۴
احسنت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۰ ۲۶ آذر ۱۴۰۴
تو رو خدا بیا توی این زمستون که از تابستونم گرمتره گاز رو قطع کن . یک جوری میگن با تاخیر گاز قطع میشه که ما باید تشکر هم بکنیم .منت سر مردم میزان .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۰ ۲۶ آذر ۱۴۰۴
قرار بود قطعی گاز نباشه امسال.واقعا مردم رو از دین برگردوندین با دروغاتون.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۹ ۲۶ آذر ۱۴۰۴
???? حکومت داری اینا
Iran (Islamic Republic of)
مردم
۰۹:۱۷ ۲۶ آذر ۱۴۰۴
آخه تو از گاز وتصفیه شدن آن ویا پخش وتولید چه میدانی ؟ چه تخصصی داری؟ بهتراست راجب کفن میت حرف بزنی وکار را به کاردان بسپاری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۶ ۲۶ آذر ۱۴۰۴
خیلی ممنون از شما لطف کردید
۱۲۳
آخرین اخبار