سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با ارسال نامه‌ای رسمی به رئیس شورای اسلامی شهر تهران، نسبت به افزایش خودسرانه کرایه تاکسی‌های درون‌شهری و مخدوش شدن نرخ‌های مصوب هشدار داد و خواستار اصلاح فوری این روند شد.

باشگاه‌خبرنگاران‌جوان؛ سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با ارسال نامه‌ای رسمی به رئیس شورای اسلامی شهر تهران، نسبت به افزایش خودسرانه کرایه تاکسی‌های درون‌شهری و مخدوش شدن نرخ‌های مصوب هشدار داد و خواستار اصلاح فوری این روند شد.

در این نامه آمده است: بر اساس بازرسی‌های انجام‌شده در روز‌های ۲۵ و ۲۶ آذرماه از برخی پایانه‌های پرتردد تاکسیرانی در تهران، از جمله پایانه‌های سیدخندان، رسالت، میدان ونک، میدان تجریش و میدان آزادی، تخلفاتی در نرخ‌گذاری کرایه‌ها مشاهده شده است.

طبق این گزارش، برخی رانندگان تاکسی به بهانه افزایش نرخ بنزین ناشی از اجرای مصوبه شماره ۱۴۶۸۴۳ مورخ دوم آذرماه ۱۴۰۴ هیئت وزیران درباره افزایش نرخ سوم بنزین در نیمه دوم ماه جاری، به‌صورت خودسرانه اقدام به افزایش کرایه‌های درون‌شهری کرده‌اند؛ به‌گونه‌ای که میزان افزایش کرایه‌ها در مواردی بین ۵۰ تا ۱۶۷ درصد گزارش شده است. همچنین در برخی پایانه‌ها، نرخ‌های مصوب شورای شهر تهران که بر روی تابلو‌های سازمان تاکسیرانی درج شده بود، مخدوش یا حذف شده است.

در این مکاتبه تصریح شده است که هدف اصلی مصوبه هیئت وزیران درباره اصلاح الگوی مصرف سوخت، جلوگیری از ایجاد شوک قیمتی، مهار قیمت‌های هیجانی و حفظ انضباط بازار بوده و هرگونه افزایش قیمت بدون هماهنگی با کارگروه تنظیم بازار، مصداق گران‌فروشی محسوب می‌شود.

بر همین اساس، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان از رئیس شورای اسلامی شهر تهران خواسته است دستور لازم برای اصلاح فوری تخلفات صورت‌گرفته، طی فرآیند قانونی تعیین نرخ‌ها و اعلام نتیجه اقدامات انجام‌شده به این سازمان صادر شود.

کرایه تاکسی‌ها تا ۱۶۷ درصد بالا رفت؛ سازمان حمایت ورود کرد

برچسب ها: تاکسی ، کرایه تاکسی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۳
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۶ ۰۱ دی ۱۴۰۴
فقط زورتان به رانندگان تاکسي ها می رسد وقتی برنج ۷۰۰تومانی به ۲مایون در یک شب می رسد گوشت از ۹۰۰ به یک میلیون دویست وووو قطعات خودرو همه چیز فقط باید قیمت کرایه تاکسی ثابت بماند واقعا خدا لعنتتون کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۲ ۰۱ دی ۱۴۰۴
فقط بنزین نیست چون وقتی روغن و لوازم یدکی صد در صد گرون شده نمیشه کرایه گران نشود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۲ ۰۱ دی ۱۴۰۴
منم جنسم گرون کردم چون مواد اولیه گرون شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۹ ۰۱ دی ۱۴۰۴
هر موقع اینجوری میگن برعکس عمل میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۴ ۰۱ دی ۱۴۰۴
همه چی گرون شده از لبنیات تا‌‌..... بنزین هم به حالت قبل برگرده قیمت ها و کرایه ها برنمی‌گرده جالبه تاکسی ها و خیلی از اسنپی ها دوگانه سوز هستن و فقط با گاز کار میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۳ ۰۱ دی ۱۴۰۴
انصافا کرایه های تاکسی های اینترنتی خیلی کمه، مخصوصا که حدود بیست درصدشم اسنپ برا خودش بر میداره... میمونه چندر غاز ک اونم باید بدیم به آقای پزشکیان و دوستاش بخاطر کرونی های اخیر، قیمت برنج دو تومن شده استپ مسیرش پنجاه تومنه، اونم سیو خورده ایش ب راننده میرسه... این چه وضعشه!!!
Iran (Islamic Republic of)
عقیل
۰۱:۱۱ ۰۱ دی ۱۴۰۴
باید گرون بشه کرایه ها من راننده الان نمی تونم یه لنت بخرم با این گرانی ها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۱ ۰۱ دی ۱۴۰۴
کاش برای دریافت فوق العاده تخصص ۱۷ میلیون تومانی در ماه هشدار صادر می کردید.
کاش برای دریافت وام یک‌ونیم میلیاردی کارمند بانک با اقساط ماهی دو میلیون هشدار صادر می کردید.
کاش برای افزایش ۲۵۰ درصدی عوارض اتومبیل توسط شورای شهر هشدار صادر می کردید.
کاش برای تمام گرانی های افسار گسیخته این چند ماه هشدار صادر می کردید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۳ ۰۱ دی ۱۴۰۴
این تازه اولشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۵ ۰۱ دی ۱۴۰۴
دولت گران کنه خود سر نیست، شرکت‌های تولید گران کنند به تاکسی که رسید صداشون در اومد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۵ ۳۰ آذر ۱۴۰۴
فقط زورتون به تاکسی های اینترنتی میرسه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۴ ۳۰ آذر ۱۴۰۴
پس حقوق کارگران و کارمندان چی میشه هرساله اول سال ۲۰درصد افزایش حقوق در مقابل صدها درصد گرانی انواع کالاها و خدمات
آخرین اخبار