معاون اول رئیس‌جمهور گفت: با توسعه تجارت انرژی با اتحادیه اوراسیا و کشور‌های منطقه، جمهوری اسلامی ایران به مرکز مبادلات انرژی منطقه‌ای تبدیل خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - دومین جلسه ستاد راهبری تجارت انرژی منطقه‌ای به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و در خصوص اتخاذ اقدامات و برنامه‌ها برای تبدیل جمهوری اسلامی ایران به مرکز مبادلات انرژی منطقه‌ای بحث و تبادل‌نظر شد.

محمدرضا عارف در این جلسه با اشاره به سیاست خارجی همسایگی جمهوری اسلامی ایران و همچنین توسعه روابط و همکاری‌ها با کشور‌های منطقه در کنار حضور فعال در پیمان‌ها و اتحادیه‌های مهم منطقه‌ای در دولت چهاردهم تصریح کرد: با توسعه تجارت انرژی با اتحادیه اوراسیا و همچنین کشور‌های منطقه، جمهوری اسلامی ایران به مرکز مبادلات انرژی منطقه‌ای تبدیل خواهد شد.

در این جلسه در راستای اجرای مفاد و اهداف برنامه ۵ ساله هفتم پیشرفت برای تبدیل جمهوری اسلامی ایران به مراکز مبادلات انرژی منطقه‌ای و با توجه به جایگاه راهبردی جمهوری اسلامی ایران در منطقه و ضرورت بهره‌گیری موثر از ظرفیت‌های ژئوپلیتیکی کشور، طرح‌ها، اقدامات و برنامه‌ریزی‌های افزایش و ارتقاء همکاری‌های انرژی با کشور‌های عضو اتحادیه اوراسیا و منطقه بررسی و تصمیم‌گیری شد.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی دولت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۱۰:۱۵ ۰۷ دی ۱۴۰۴
طرف رو تو ده راه نمیدادن سراغ کد خدا رو می‌گرفت، ماکه خودمون در زمینه انرژی همه جوره ناترازی داریم که
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۸ ۰۵ دی ۱۴۰۴
بابا برو بشبن خونه گند زدی بس کنید مردم چکار کنند شهید نمیدهند که میدهند همبستگی ندارند که دارند پشتیبان انقلاب نیستند که هستند مردم خیلی عیرت دارند بی غیرتی از دولته به عرضه است که مردمش زبار خرج زندگی له شدند در کشوری که همه چیر هست جز دولت به درد بخور
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۴ ۰۵ دی ۱۴۰۴
فقط تنها کار درآمدی شما ایران فروشی است و دلالی
آخرین اخبار