با رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال استقلال و تراکتور به صدر جدول نزدیک‌تر شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان - کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رای پرونده شکایت تراکتور و استقلال را از باشگاه ملوان اعلام کردند و بر اساس این رای دیدار‌های تیم‌های استقلال و تراکتور مقابل ملوان ۳ بر صفر به سود تهرانی‌ها و تبریزی‌ها اعلام شد و در نهایت استقلال با ۳ امتیاز انضباطی به یکقدمی تیم فوتبال پرسپولیس رسید و تراکتور نیز با ۲۵ امتیاز با امتیاز بالاتر از تیم چادر ملو در رتبه چهارم قرار گرفت.

با رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال فاصله تیم‌های فوتبال سپاهان در صدر جدول و تراکتور در رتبه چهارم به عدد ۵ رسید و این در حالی است که پرسپولیس با ۲ امتیاز کمتر از سپاهان در رتبه دوم و استقلال با ۲۷ امتیاز در رتبه سوم قرار دارد و بدین ترتیب در نیم فصل دوم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال شاهد نبردی سخت در صدر جدول خواهیم بود و شاید بازی تراکتور و استقلال در هفته نخست و همچنین بازی سپاهان و پرسپولیس در هفته دوم از دور برگشت صدرنشین لیگ برتر را هم تغییر دهد. ملوانی‌ها البته امیدوارند در اعتراض به این رای که یک هفته مهلت دارند استیناف را مجاب کنند که این رای تغییر کند.

اما بعید به نظر می‌رسد که بازی‌های ۳ بر صفر تغییری داشته باشد و استقلال و تراکتور با این رای به کورس صدر جدول برگشتند. موضوع شکایت استقلال و تراکتور در مورد استفاده از بازیکن غیر قانونی در ترکیب تیم ملوان بوده است و به نظر می‌رسد استعلام‌های مورد نیاز برای این بازیکن گرفته شده است.

جدول رقابت‌های لیگ برتر به این شکل خواهد بود: 

۱. سپاهان: ۳۰ امتیاز

۲. پرسپولیس: ۲۸ امتیاز

۳. استقلال: ۲۷ امتیاز 

۴. تراکتور: ۲۵ امتیاز (یک پله صعود)

۵. چادرملو اردکان: ۲۴ امتیاز

۶. گل‌گهر سیرجان: ۲۳ امتیاز

۷. خیبر خرم‌آباد: ۲۱ امتیاز 

۸. ملوان بندرانزلی: ۲۰ امتیاز (یک پله سقوط)

۹. فجر سپاسی: ۱۸ امتیاز 

۱۰. فولاد: ۱۶ امتیاز 

۱۱. استقلال خوزستان: ۱۶ امتیاز 

۱۲. پیکان: ۱۵ امتیاز

۱۳. آلومینیوم اراک: ۱۵ امتیاز

۱۴. ذوب‌آهن: ۱۴ امتیاز

۱۵. شمس‌آذر قزوین: ۱۳ امتیاز

۱۶. مس رفسنجان: ۸ امتیاز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۹ ۲۳ دی ۱۴۰۴
به لیگ سیرک خوش امدید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۷ ۲۳ دی ۱۴۰۴
از انزلی حکومت خورده داره با این حکم دارن حق ملوان میخورند
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۱۴:۲۶ ۲۳ دی ۱۴۰۴
پس رای اشتباه های داور درباری تراکتور و شمس آذر چیشد که خطای صددر صدی بازیکن شمس آذر روی بازیکن تراکتور و پنالتی به سود تراکتور را مردود اعلام کردند یا گل صددر صد درست تراکتور را رد کردند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۱ ۲۳ دی ۱۴۰۴
کمیته مسخره ها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۷ ۲۳ دی ۱۴۰۴
خوبه ، استقلالیا و تراکتوریا دیگه حرفی ندارن ؟ نظری ، مشکلی ؟ فدراسیونی ها همه جوره در خدمتتان هستند
آخرین اخبار