باشگاه خبرنگاران جوان ؛ سمیه بشارتی _ آیت الله رسول فلاحتی امروز در خطبه های آئین عبادی سیاسی نماز جمعه رشت درمصلی امام خمینی ( ره ) رشت اظهار داشت : ملت ایران با حضورشان در حماسه ۲۲ دی مشت محکمی بر دهان دشمنان زدند.
نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه دشمن با شکست در جنگ ۱۲ روزه به دنبال اغتشاش و ضربه زدن به جمهوری اسلامی بود، گفت: وحدت و انسجام مردم با مسئولین در خنثی کردن نقشه های دشمن در دوره های مختلف نقش تعیین کننده ای داشته است بنابراین حفظ وحدت و انسجام در این برهه حساس بسیار ضرورت دارد.
آیت الله فلاحتی با اشاره به اینکه اغتشاشگرانی که مساجد و اموال عمومی و شخصی مردم را به آتش کشیده اند فساد فی الارض انجام داده اند، ادامه داد: دستگاه قضا باید اشد مجازات را برای آشوبگرانی که به مساجد حمله ور شده اند، در نظر بگیرد.
امام جمعه رشت با تأکید بر لزوم برخورد با مسئولان بی کفایت گفت: علاوه بر محاکمه تروریستهای مسلح، دستگاه قضایی باید با عاملین و مفسدان اقتصادی که باعث ناامنی اقتصادی میشوند، نیز برخورد جدی صورت گیرد.
وی با تاکید بر اینکه با حفظ وحدت ملت ایران هیچ ابرقدرتی نمی تواند نقشه ای شوم در سر بپروراند، اظهار داشت : آگاهی بخشی و بصیرت افزایی و امیدبخشی از مهمترین وظایف شبکه های تبلیغ ، رسانه ها و دارندگان تریبون است.