راه ۴۸ روستای ییلاقی و کوهستانی گیلان به دنبال بارش برف هفته گذشته در این استان هنوز مسدود است.

باشگاه خبرنگاران جوان - فریبرز مرادی، مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان با بیان اینکه راه ۴۸ روستای ییلاقی و کوهستانی استان به دلیل بارش برف و کولاک هنوز مسدود است، از تلاش راهداران برای بازگشایی این راه‌ها خبر داد.

او افزود: راه ارتباطی ۲۵ روستا در شهرستان سیاهکل، ۱۰ روستا در شهرستان رودسر و ۱۳ روستا در شهرستان رودبار به دلیل وقوع کولاک و برف همچنان مسدود است و راهداران در تلاشند تا این راه‌ها به سرعت بازگشایی شوند.

برق ۸۰۰ هزار مشترک گیلان قطع شده بود

مسعود صادقی خمامی، مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان نیز گفت: بر اثر بارش برف سه شنبه هفته گذشته در استان، برق ۸۰۰ هزار مشترک به دلیل شکستن پایه‌ها و پارگی سیم‌ها قطع شده بود که با تلاش ۲۲۰ اکیپ عملیاتی استان و چند اکیپ کمکی از استان‌های مجاور، پایه‌ها و سیم‌های برق ترمیم شد و برق همه مشترکان در حال حاضر وصل است.

او افزود: بیشتر این قطعی‌ها در سیاهکل، لاهیجان، رشت و سنگر بود.

برق ۸۰۰ هزار مشترک گیلان قطع شده بود

به گفته مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان، برآورد اولیه نشان می‌دهد بارش برف هفته گذشته ۱۸۰ میلیارد تومان خسارت به تأسیسات برقی استان وارد کرده است.

منبع: صداوسیما

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha