همزمان با دهه مبارک فجر ۱۴۱۱ پروژه در آذربایجان غربی افتتاح و بهره برداری می شود. 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهرانگیز آبروشن _ مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از کل پروژه های قابل افتتاح در دهه مبارک فجر ۱۱۰۰ پروژه در قالب طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی با حدود ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار در ۲٠ شهرستان استان افتتاح و بهره برداری می شود. 

علیرضا مقدم افزود: بیشترین واحدها در شهرستان های ارومیه با ۱۵۰ واحد، میاندوآب ۱۲٠ واحد، بوکان و خوی هرکدام ۱٠٠ واحد می باشد. 

وی خاطرنشان شد: در راستای نوسازی و مقاوم سازی مساکن روستایی به متقاضیان ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی با سود ۵ درصد با بازپرداخت ۲۰ ساله پرداخت شده بود که امسال این مبلغ به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است. 

مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان غربی در حوزه توسعه و عمران روستایی نیز از اجرای ۱۵۴ مورد طرح هادی و آسفالت معابر روستایی با حدود ۲۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار خبرداد که در ایام الله دهه فجر افتتاح خواهد شد.

مقدم افزود: بیشترین اجرای طرح هادی و معابر آسفالت روستایی در شهرستان ارومیه با ۳۳ مورد و حدود ۷۶۹ میلیارد ریال می باشد. 

مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان غربی به اجرای نهضت ملی مسکن در مناطق آزاد ماکو و بازرگان نیز اشاره کرد و گفت: همزمان با دهه مبارک فجر ۱۵۸ واحد با حدود ۲۸۴٠ میلیارد ریال اعتبار در شهرستانهای مذکور افتتاح می شود که از اعتبار هزینه شده ۸۷۰ میلیارد ریال در تسهیلات بانکی و مابقی آورده متقاضیان می باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha