یک کارشناس رسانه گفت: هر زمان که در حوزه مدیریت تئاتر توجه به رسانه شده، شما شاهد فعالیت رسانه‌ای و توسعه تئاتر بوده‌اید.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نفیسه خلیلی - علی‌اکبر عبدالعلی‌زاده، کارشناس رسانه در استودیوی شبکه خبر به نحوه پوشش رسانه‌ای تئاتر پرداخت و گفت: فعال‌سازی هر حوزه، نیازمند فعال‌سازی رسانه آن حوزه است. متاسفانه این موضوع در تئاتر با غفلت‌های دوره‌ای مواجه بوده است؛ یعنی از تربیت خبرنگار تخصصی تا توجه به رسانه تخصصی دچار افت و خیز‌های شدید هستیم. بنابراین، هر زمان که در حوزه مدیریت تئاتر توجه به رسانه شده، شما شاهد فعالیت رسانه‌ای بوده‌اید و متناسب با فعالیت رسانه‌ای شاهد توسعه تئاتر بوده‌اید. 

عبدالعلی‌زاده در پاسخ به این سوال که بجز رسانه تخصصی تئاتر، سایر رسانه‌ها باید چطور به فعالیت‌های تئاتر بپردازند؟ توضیح داد: وضعیت رسانه‌ها ناامید کننده است. در زمانی که فقط در حوزه فجر ۴۵ مطلب تولیدی منتشر می‌شد، اکنون خروجی هفت خبر عمومی است. در چنین وضعیتی نمی‌توان توقعی از رسانه عمومی و تخصصی داشت. 

وی به مقایسه وضعیت نیروی انسانی متخصص مرتبط با شاخه‌های مختلف هنر پرداخت و گفت: سینما نسبت به سایر هنر‌ها قوی‌تر است، پرداخت‌ها و دستمزد‌های آن بهتر است و فعالان حوزه سینما در مواجهه با رسانه آموخته‌تر هستند. تئاتر و موسیقی در مرحله بعد قرار می‌گیرد. در نهایت، هنر‌های تجسمی دچار فقر رسانه‌ای است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha