مدیر جهاد کشاورزی نکا از توزیع ۲ هزار و ۴۶۵ تن نهاده دامی بین دامداران این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛سید سجاد حسنی بالاجاده  - پناهی مدیر جهاد کشاورزی نکا گفت: ۲ هزار و ۴۶۵ تن نهاده خوراک دام شامل سبوس، جو، کنسانتره، ذرت و سویا از ابتدای امسال تاکنون بین دامداران این شهرستان توزیع شد.

او افزود: نهاده‌های توزیع شده شامل ۱۴۲۰ تن سبوس، ۷۴۰ تن جو و ۱۵۵ تن ذرت و ۱۰۰ تن کنسانتره و ۵۰ تن سویا بوده است که با هدف حمایت از تولید دام و تأمین نیاز‌های غذایی دامداران منطقه توزیع شده است.

پناهی همچنین بر نظارت مستمر بر واحد‌های عرضه کننده نهاده‌های دامی تأکید کرد و گفت: با هدف جلوگیری از هرگونه سوء استفاده و اطمینان از توزیع عادلانه نهاده‌ها، نظارت دقیقی بر عملکرد واحد‌های عرضه کننده صورت می‌گیرد.

مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نکا به منظور حمایت از بخش کشاورزی و دامداری منطقه، برنامه‌های مختلفی را در دستور کار دارد که توزیع نهاده‌های دامی بخشی از این برنامه‌ها است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha