مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان از افتتاح ۹۳ پروژه این اداره کل با مجموع اعتباری بالغ بر ۶۱ هزار میلیارد ریال همزمان با ایام‌الله دهه مبارک فجر امسال در نقاط مختلف استان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان  _ شهرام مبارکی گفت:همزمان با ایام‌الله دهه مبارک فجر ۹۳ پروژه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان با اعتبار ۶۱ هزار و ۲۰ میلیارد ریال افتتاح و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت و این پروژه‌ها نقش مهمی در ارتقای ایمنی مسیرها، تسهیل تردد و توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل استان خواهند داشت.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده افزود: بهسازی ،لکه‌گیری و روکش آسفالت ۶۷۶ کیلومتر از محورهای اصلی و فرعی، نگهداری ۴۹۲ کیلومتر راه فرعی و روستایی و خط‌کشی ۴۸۰۰ کیلومتر جاده‌ها اجرایی شده است و این اقدامات موجب کاهش تصادفات، روان‌سازی ترافیک و افزایش ایمنی کاربران جاده ای می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در این پروژه‌ها، ۱۱۰ کیلومتر از محورهای صعب‌العبور بازگشایی و ۱۲۷ کیلومتر راه روستایی به صورت پیمانی و امانی ساخته شده است تأکید کرد که این مسیرها دسترسی ساکنان مناطق دورافتاده را به مراکز خدماتی، آموزشی و درمانی بهبود می‌بخشد و نقش مهمی در توسعه پایدار روستاها دارد.

مبارکی همچنین به اقدامات ایمنی و فنی اشاره کرد و گفت: رفع ۵۴۷ نقطه پرتصادف و حادثه‌خیز، احداث سه دستگاه پل و ابنیه فنی، اجرای ۹ کیلومتر حفاظ بتنی و فلزی و روشنایی نقطه‌ای در ۱۶ نقطه از محورهای استان بخش دیگری از پروژه های قابل افتتاح در دهه فجر امسال است.

وی خاطر نشان کرد: در این ایام یک باب مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی که توسط سرمایه گذار بخش خصوصی احداث شده در محور سراوان ، کوهک به بهره‌برداری خواهد رسید تا مسافران و رانندگان از امکانات رفاهی و خدماتی استاندارد بهره‌مند شوند و سفرهای طولانی با امنیت و آرامش بیشتری انجام شود.

منبع حمل و نقل جاده ای سیستان وبلوچستان 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha