بیست و یکمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت با رویکرد بررسی جایگاه مهدویت در مقابله با دشمنان اسلام و تمرکز ویژه بر رژیم صهیونیستی در قم برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان-بیست و یکمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت با موضوع مهدویت و دشمن‌شناسی و با تاکید بر دشمن صهیونیستی در مسجد مقدس جمکران برگزار شد. در این همایش جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه، پژوهشگران داخلی و بین‌المللی و فعالان عرصه مهدویت حضور داشتند.

آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی در پیامی به این همایش تاکید کرد: اندیشه مهدویت یکی از بنیادین‌ترین آموزه‌های مکتب اهل بیت (علیهم‌السلام) است و باور به امام و وجود منجی، مسیر هدایت انسان‌ها را روشن می‌سازد. 

این مرجع تقلید با اشاره به ظلم و آشوب‌های گسترده در جهان امروز، رژیم صهیونیستی و حامیان آن را عامل اصلی بسیاری از فجایع منطقه دانست و تصریح کرد: ایمان به قدرت الهی و امید به ظهور منجی، مهم‌ترین پشتوانه ایستادگی در برابر این رژیم ستمگر است.

آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور نیز ترویج فرهنگ انتظار و شناخت دشمن را از ضرورت‌های امروز جامعه اسلامی برشمرد و گفت: پرداختن علمی به ابعاد مختلف مهدویت موجب افزایش بصیرت مسلمانان و تقویت روحیه مقاومت خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی‌اکبر اجاق‌نژاد تولیت مسجد مقدس جمکران با اشاره به نقش ترویج مهدویت در شکل‌گیری آگاهی جهانی گفت: زمینه‌های ظهور بیش از هر زمان دیگری فراهم است و جریان آگاهی‌بخشی می‌تواند قشر‌های خاکستری جوامع را به جبهه حق نزدیک کند. 

حجت الاسلام والمسلمین سید مسعود پورسیدآقایی دبیر بیست و یکمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت نیز از ارسال نزدیک به یکصد مقاله علمی به دبیرخانه همایش خبر داد و گفت: مقالات برگزیده همایش در چهار کمیسیون تخصصی ارائه و در کنار نشست‌های علمی، از فعالان برتر عرصه مهدویت، نویسندگان آثار پژوهشی و چهره‌های تاثیرگذار فضای مجازی با عنوان مهدی‌یاوران و ولی‌یاوران قدردانی شد.

منبع:صدا و سیما

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha