رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان فارس گفت: تجمع اولیه راهپیمایان از چهارراه ۱۵ خرداد و حرکت به‌سوی میدان آزادی خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان - حجت‌الاسلام حسین ملک‌مکان، با دعوت از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، این حضور را جلوه‌ای از اقتدار جمهوری اسلامی و پیروزی ملت ایران دانست.

او با بیان اینکه راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال در شیراز، سومین حرم اهل‌بیت (ع) در ایران اسلامی، با شکوهی ویژه برگزار خواهد شد، اظهار کرد: این مراسم روز چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ از ساعت ۹:۳۰ صبح با حضور گسترده اقشار مختلف مردم انقلابی و ولایت‌مدار برگزار می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان فارس با اعلام مسیر راهپیمایی افزود: مراسم از چهارراه ۱۵ خرداد (پارامونت) آغاز شده و تا میدان آزادی ادامه خواهد داشت.

ملک‌مکان با اشاره به برنامه‌های این آیین ملی و انقلابی گفت: سردار احمد وحیدی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سخنران اصلی راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن در شیراز خواهد بود.

او در پایان تأکید کرد:حضور آگاهانه و دشمن‌شکن مردم در این راهپیمایی، پیام روشنی از وحدت ملی، اقتدار ایران اسلامی و ایستادگی ملت در برابر فشار‌ها و تهدید‌ها به جهانیان مخابره خواهد کرد.

منبع: شورای تبلیغات اسلامی فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha