معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ملت ما به‌خوبی می‌داند ریشه دشمنی‌ها کجاست و می‌داند کسانی که امروز دم از حقوق بشر، صلح و امنیت می‌زنند، خود بزرگ‌ترین ناقضان حقوق انسان‌ها، زنان و کودکان در جهان هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زینب خوش اندیش_ سردار یدالله جوانی روز دوشنبه در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن یاسوج اظهار کرد: جبهه استکبار در حالی از حقوق بشر سخن می‌گوید که کارنامه آن سرشار از جنایت، جنگ‌افروزی و پایمال‌کردن حقوق ملت‌هاست و امروز این دروغ‌ها بیش از هر زمان دیگری برای افکار عمومی جهان آشکار شده است.

وی افزود: گفتمان انقلاب اسلامی ایران که بر حمایت از محرومان و مستضعفان جهان استوار است، امروز جهانی شده و شعار دفاع از ملت مظلوم فلسطین نه‌تنها در منطقه، بلکه در دانشگاه‌های معتبر آمریکا و اروپا طنین‌انداز شده است؛ تا جایی که برخی دولت‌ها حتی تحمل شنیدن این صدا را در محیط‌های دانشگاهی ندارند.

معاون سیاسی سپاه با اشاره به راهبردهای دوگانه دشمنان گفت: آنان هم‌زمان از مذاکره سخن می‌گویند و تهدید می‌کنند، اما ملت ایران ملتی نیست که نه با مذاکره فریب بخورد و نه با تهدید تسلیم شود؛ این ملت تنها در برابر خداوند متعال سر تسلیم فرود می‌آورد.

سردار جوانی تصریح کرد: انقلاب اسلامی ملت ایران با تکیه بر ایمان، استقامت و اتکا به قدرت الهی مسیر خود را ادامه داده و مشکلات را می‌شناسد و توان حل آن‌ها را نیز در درون خود دارد.

وی ادامه داد: دشمنان باید بدانند تنها یک راه پیش روی آنان قرار دارد و آن هم به رسمیت شناختن حقوق ملت ایران است؛ چرا که ملت ایران طی ۴۷ سال گذشته نشان داده با ایستادگی و وحدت، توطئه‌ها و فشارها را بی‌اثر کرده است.

معاون سیاسی سپاه پاسداران تأکید کرد: نیروهای مسلح و به‌ویژه مجموعه وزارت دفاع، همانند گذشته با آمادگی کامل در کنار ملت ایران ایستاده‌اند و اجازه نخواهند داد دشمنان کوچک‌ترین خدشه‌ای به استقلال، امنیت و عزت کشور وارد کنند.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha