وزیر امور خارجه چین در کنفرانس امنیتی مونیخ ضمن هشدار به آمریکا درباره تعامل با ایران، بر ضرورت حل اختلافات از طریق گفت‌و‌گو تأکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - وانگ یی، وزیر امور خارجه چین، در کنفرانس امنیتی مونیخ هشدار داد که ایالات متحده باید در تعاملات خود با ایران «احتیاط» کند و گفت که این وضعیت مستقیماً بر صلح در خاورمیانه تأثیر می‌گذارد.

وانگ گفت که اختلافات باید از طریق میانجی‌گری حل و فصل شود و مناقشات باید از طریق گفت‌و‌گو برطرف گردند. وی افزود: «طرف‌ها باید به جای ایجاد درگیری‌های جدید، با احتیاط عمل کنند.»

چین: جهان بدون سازمان ملل به 'قانون جنگل' بازمی‌گردد

وزیر امور خارجه چین همچنین روز شنبه هشدار داد که بدون سازمان ملل، «جهان به قانون جنگلی بازمی‌گردد که در آن قوی‌ها، ضعیفان را شکار می‌کنند.»

وانگ یی در سخنرانی خود در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت که اگر نقش سازمان ملل تضعیف شود، کشور‌های کوچک و متوسط، پایه حیاتی بقا و توسعه خود را از دست خواهند داد. وی گفت: «آنچه امروز ضروری است، تجدید تعهد به مأموریت تأسیس سازمان ملل، احیای نقش رهبری آن و پایبندی به اهداف منشور سازمان ملل است.»

وانگ استدلال کرد که کاستی‌های نظام بین‌الملل ناشی از خود سازمان ملل نیست، بلکه ناشی از «برخی کشورها» است که اختلافات را بزرگنمایی می‌کنند، تقابل را دامن می‌زنند و «ذهنیت جنگ سرد» را احیا می‌کنند. وی از کشور‌ها خواست علیرغم اختلافات به دنبال همکاری باشند.

منبع: خبرگزاری فرانسه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار