وزیر امور خارجه ایتالیا اعلام کرد که کشورش آماده است تا به آموزش نیرو‌های پلیس در غزه و سایر نقاط سرزمین‌های فلسطینی کمک کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - وزیر امور خارجه ایتالیا روز دوشنبه اعلام کرد که ایتالیا آماده است تا به آموزش نیرو‌های پلیس در غزه و سایر نقاط سرزمین‌های فلسطینی کمک کند، زیرا رم قصد دارد نقشی در ثبات خاورمیانه ایفا کند.

آنتونیو تاجانی، وزیر امور خارجه ایتالیا در یک کنفرانس خبری در رم گفت: "ما آماده آموزش یک نیروی پلیس جدید غزه و همچنین آماده آموزش یک نیروی پلیس فلسطینی هستیم. "

او تأیید کرد که رم آماده است به عنوان ناظر در طرح هیئت صلح دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده شرکت کند و از ایتالیا دعوت شده است تا در جلسه این گروه که این هفته در واشنگتن برگزار می‌شود، شرکت کند.

منبع: رویترز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار