پس از حذف استقلال از رقابت‌های آسیایی و کسب نتایج نامطلوب اخیر، این باشگاه تصمیم به قطع همکاری با ساپینتو گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان - باشگاه استقلال با صدور اطلاعیه‌ای رسمی از پایان همکاری با ریکاردو ساپینتو، سرمربی تیم فوتبال بزرگسالان خبر داد: 

«باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال از زحمات ریکاردو ساپینتو، سرمربی پیشین تیم فوتبال بزرگسالان تقدیر به عمل می‌آورد و اعلام می‌دارد این همکاری به پایان رسیده است.

باشگاه در آغاز این مسیر با تأمین درخواست‌های فنی و اجرایی ایشان و شکل‌گیری ترکیب تیم بر اساس نظر سرمربی، حمایت کامل خود را به عمل آورد.

با این حال نتایج کسب‌شده با جایگاه باشگاه استقلال همخوانی نداشت. حذف از رقابت‌های آسیایی که از اولویت‌های اصلی فصل بود، نارضایتی هواداران و مدیریت باشگاه را در پی داشت و چشم‌انداز روشنی برای بهبود در ادامه مسابقات داخلی دیده نمی‌شد.

همچنین ایجاد برخی چالش‌های ارتباطی غیر متعارف از سوی کادر فنی در ایجاد تقابل با مدیریت، تداوم همکاری را با دشواری مواجه ساخت. لذا هیات‌مدیره در راستای صیانت از منافع و جایگاه باشگاه و خواست هواداران، تصمیم به پایان این همکاری گرفت.

باشگاه استقلال ضمن آرزوی موفقیت برای او، تأکید می‌کند با تمام توان در مسیر تقویت تیم و تحقق خواسته‌های هواداران گام برخواهد داشت. روند انتخاب سرمربی جدید متعاقباً اطلاع‌رسانی می‌شود.»

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۲
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۶ ۰۲ اسفند ۱۴۰۴
اگر افولی تر نشد
این مرد با تعصب کار رو دنبال می کرد.
با این کار تیم به فنا میره.
قهرمان جام حذفی هم نمیشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۳ ۰۱ اسفند ۱۴۰۴
اشتباه محض بود و چیزی جز هزینه بیت المال نیست مگه پرسپولیس تغییر داد اتفاقی افتاد ؟؟؟؟
آخرین اخبار